Life.ro: Top 6 cele mai bune filme pentru copii

Sambata, 08 August 2020, ora 21:19
4072 citiri
Life.ro: Top 6 cele mai bune filme pentru copii

Personajele, povestile si chiar calitatea luminii din aceste filme raman mult timp intiparite in mintea copiilor. Zeci de ani mai tarziu, aceste clasice pentru copii raman in amintirea noastra, in special pentru ca nu o data ne-au starnit zambete sau chiar o lacrima in coltul ochilor. Dar care sunt cele mai bune filme pentru copii?

Mai jos am intocmit o lista cu sase filme pe care ar fi bine sa le vedeti impreuna cu cei mici:

The Princess Bride

Acest film de familie este unul dintre cele mai bine cotate filme ale tuturor timpurilor si, cu siguranta, unul dintre acelea ce trebuie vazute de copiii de toate varstele. Este o poveste fantastica, plina de intamplari magice, bazata pe cartea cu acelasi nume de William Goldman.

Annie

Micuta orfana Annie este o fetita foarte indragita de generatia de copii a anilor '80, un clasic ce are o distri-butie de exceptie: Carol Burnett, Albert Finney si Aileen Quinn.

De asemenea, pentru o actualizare amuzanta, puteti incerca si adaptarea contemporana din 2014 cu Jamie Foxx, Cameron Diaz si Quvenzhane Wallis.

Toy Story

Woody, Buzz si gasca lor dau startul unei povesti pline de culoare intr-un clasic animat Pixar despre jucarii care prind viata cand oamenii parasesc camera. O poveste a jucariilor absolut memorabila.

Willy Wonka si Fabrica de Ciocolata

Porneste alaturi de Charlie Bucket si bunicul Joe intr-o aventura savuroasa, in timp ce viziteaza fabrica de ciocolata a lui Willy Wonka, alaturi de personaje de neuitat, precum Augustus Gloop, Veruca Salt, Mike Teavee, Violet Beauregard si parintii lor. Este o capodopera clasica, un musical ce trebuie musai vizionat. Pe Netflix vei gasi versiunea moderna, cu Johnny Depp in rolul principal.

Up

Carl Fredricksen, un batran in varsta de 78 de ani, leaga baloane de casa sa, motiv pentru care se ridica cu tot cu ea, intr-o calatorie pe calea aerului, ce-l va purta in America de sud. Ce nu stie el este ca exista o scurgere la bord. Un clasic Pixar, o poveste absolut impresionanta.

The Lion King

Tanarul leu Simba imbatraneste si se intoarce la grupul sau pentru a-si lua locul ca drept rege in acest iubit film animat Disney. Poti savura acest minunat clasic pe HBO Go.

Articol realizat de redactia Life.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#filme copii, #personaje film, #fabrica de ciocolata, #filme online , #stiri magazin