Noile filme, seriale si documentare de pe Netflix, din februarie: Tom Hanks, Antonio Banderas, Robert Redford si Al Pacino, actorii de pe ecranele de acasa

Autor: C.V.
Marti, 02 Februarie 2021, ora 01:00
8671 citiri
Noile filme, seriale si documentare de pe Netflix, din februarie: Tom Hanks, Antonio Banderas, Robert Redford si Al Pacino, actorii de pe ecranele de acasa
Secventa din serialul "To All the Boys: Always and Forever" FOTO Facebook

Filme cu Tom Hanks, Antonio Banderas, Robert Redford si Al Pacino, noi seriale si un documentar despre Pele vor fi disponibile pe Netflix incepand cu 1 februarie.

Drama "Malcolm & Marie", regizata de Sam Levinson, cu John David Washington si Zendaya in rolurile principale, va avea premiera pe 5 februarie.

Cineastul Malcolm (John David Washington) se intoarce acasa dupa premiera filmului sau impreuna cu iubita lui, Marie (Zendaya), si asteapta reactia criticilor. Dar seara ia o intorsatura neasteptata cand revelatiile legate relatia lor incep sa iasa la suprafata, punand la incercare puterea dragostei lor.

Din 12 februarie va fi disponibila comedia romantica "To All the Boys: Always and Forever", regizata de Michael Fimognari pe baza romanului scris de Jenny Han. In timp ce se pregateste sa incheie cursurile liceale, Lara Jean Covey are parte de doua calatorii care ii pot schimba universul si care o fac sa-si imagineze felul in care va arata viata ei dupa absolvire, alaturi de familie, de prieteni si de Peter.

Serialul SF "Triburile Europei"

Serialul SF german "Triburile Europei", creat de Philip Koch, cu actrita romana Ana Ularu in distributie, va fi lansat de Netflix pe 19 februarie.

Actiunea are loc in Europa anului 2074. Dupa 45 de ani de la o catastrofa misterioasa, vechile natiuni au disparut, iar continentul este divizat in mici state si microstate in care triburi diferite lupta pentru a domina. Trei frati din tribul Origines se afla in centrul acestei povesti fantastice. Ei sunt separati si fiecare trebuie sa lupte pentru supravietuire, pentru libertate si pentru familiile lor.

Netflix va lansa luna aceasta si serialele "Firefly Lane", "Invisible City", "Capitani", "Buried by the Bernards", "The Crew", "Behind Her Eyes", "Lovestruck in the City" si "Ginny & Georgia".

Intre lungmetrajele ce vor fi disponibile pe platforma de streaming se numara "News Of The World", cel mai nou film al lui Paul Greengrass cu Tom Hanks in rol principal, "The Last Paradiso/ L'ultimo paradiso", cu Riccardo Scamarcio, si "I Care a Lot", cu Rosamund Pike.

Documentar despre fotbalistul Pele

Un documentar despre povestea faimosului fotbalist Pele, dorinta lui de a atinge perfectiunea si statutul care i-a fost atribuit de-a lungul timpului, va avea premiera pe 23 februarie.

Printre titlurile licentiate se numara "1917", de Sam Mendes, "The Last Castle", cu Robert Redford, James Gandolfini si Mark Ruffalo, "Anna Karenina", cu Keira Knightley si Jude Law, "Desperado", cu Antonio Banderas si Salma Hayek, "Scarface", cu Al Pacino si Michelle Pfeiffer, "Jurassic World", "Jurassic Park", "The Danish Girl", cu Eddie Redmayne, Alicia Vikander si Amber Heard, si "Rosemary's Baby", de Roman Polansky, cu Mia Farrow si John Cassavetes.

Platforma Netflix, marea castigatoare a anului cinematografic 2020 marcat de pandemie, a anuntat recent lista cu lansarile sale programate pentru 2021, care contine nu mai putin de 70 de lungmetraje si numeroase vedete.

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Netflix, #filme, #seriale noi, #documentare , #stiri magazin