Pro TV lanseaza un show destinat celor care n-au avut noroc in dragoste

Vineri, 21 Mai 2021, ora 15:41
3815 citiri
Pro TV lanseaza un show destinat celor care n-au avut noroc in dragoste
Pro Tv FOTO Facebook

Casatoriti pe nevazute este un reality show bazat pe stiinta, destinat celor care nu au avut noroc in dragoste, dar n-au abondonat inca lupta de a-si gasi jumatatea.

Married at first sight este un format de televiziune unic, in care oameni singuri vor sa-si gaseasca perechea potrivita. Dupa ce au incercat totul in trecut, experimenteaza acum o noua metoda prin care-si pot descoperi partenerul perfect. Cu ajutorul unor experti in psihologie si genetica, participantii la acest show vor fi "potriviti" de specialisti cu o persoana complet straina, dar compatibila, cu care vor trebui sa se casatoreasca.

Din Danemarca pana-n Israel, din SUA pana-n Africa de Sud si alte 20 de tari, show-ul investigheaza daca modalitatile traditionale prin care ajungem la jumatatea perfecta sunt singura optiune pe care o avem sau daca poate fi dragoste intre doua persoane complet straine, potrivite exclusiv de stiinta. Studiile au aratat ca 40% dintre oameni repeta aceleasi tipare distructive in relatiile lor de cuplu, iar dintre acestia, 70% au declarat ca doar interventia specialistilor si sesiunile de terapie i-au ajutat sa aiba o relatie mai solida. In acest show concurentii experimenteaza daca dragostea adevarata poate fi gasita printr-o casatorie bazata pe stiinta, iar telespectatorii primesc informatii care le pot imbunatati relatiile personale.

Cu ajutorul unor specialisti in psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetica si relatii interumane, cei care vor intra in acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate si chiar teste ADN, pentru ca expertii sa le gaseasca sufletul pereche. Cei doi se vor intalni pentru prima data in fata ofiterului starii civile, iar dupa nunta, vor avea ocazia sa se bucure de luna de miere si de timp petrecut impreuna pentru a decide ulterior daca sunt facuti unul pentru celalalt sau se despart.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#pro tv, #show, #dragoste, #noroc, #Dating, #emisiune , #stiri magazin