Serialul "Beavis and Butt-Head" va reveni cu doua sezoane noi la postul Comedy Central

Joi, 02 Iulie 2020, ora 11:42
2634 citiri
Serialul "Beavis and Butt-Head" va reveni cu doua sezoane noi la postul Comedy Central
Foto: Facebook/Beavis and Butt-Head

Serialul animat de comedie ''Beavis and Butt-Head'', difuzat de MTV in perioada 1993-1997, va reveni pe micile ecrane pentru doua sezoane noi in urma unui acord extins semnat de canalul de televiziune Comedy Central si producatorul Mike Judge, informeaza DPA.

Judge, creatorul celebrului serial dedicat generatiei X, despre doi adolescenti care petrec prea mult timp in fata televizorului, va adapta scenariul pentru a fi pe placul unui public apartinand generatiei Z. Producatorul, care detine un premiu Emmy in palmares, va crea totodata si alte produse derivate si speciale pentru Comedy Central, care intentioneaza sa-si extinda oferta de animatii destinate unui public adult, a precizat miercuri compania.

Creatorul ''Silicon Valley'' si ''King of the Hill'', Judge va scrie scenariul, va produce si isi va imprumuta vocea protagonistilor acestui serial de comedie animat.

''Se pare ca a venit din nou timpul sa ne prostim'', a mentionat Judge intr-un comunicat.

''Beavis si Butt-Head au fost vocea definitorie a unei generatii si asteptam cu nerabdare sa-i vedem navigand prin apele inselatoare ale unei lumi situate la ani lumina fata de cea a lor'', a adaugat Chris McCarthy, presedintele diviziei Entertainment & Youth Group din cadrul Comedy Central.

''Beavis and Butt-Head'' a fost difuzat de postul de televiziune MTV timp de sapte sezoane in perioada 1993-1997, pe parcursul carora protagonistii, doi adolescenti nerozi iubitori de heavy-metal, au comentat problemele arzatoare din actualitatea vremii - desi deseori pe un ton grosolan si rudimentar - de la videoclipuri muzicale, la probleme sociale, precum obezitatea in randul adolescentilor, drepturile angajatilor si tendintele din media.

Cea mai populara productie derivata din acest serial a fost ''Daria'', care a avut-o drept protagonista pe adolescenta intransigenta Daria Morgendorffer, un personaj recurent in serialul original creat de Judge.

In 1996, Beavis si Butt-Head au ajuns pe marile ecrane in lungmetrajul ''Beavis and Butt-Head Do America'', in care cei doi pornesc in cautarea unui televizor furat.

Serialul a fost relansat pentru un al optulea sezon in 2011.

Lovitură de imagine pentru serialul românesc de spionaj inspirat din perioada lui Nicolae Ceaușescu
Lovitură de imagine pentru serialul românesc de spionaj inspirat din perioada lui Nicolae Ceaușescu
”Spy/Master”, serialul de spionaj inspirat din viaţa lui Mihai Ion Pacepa, fost general al Securităţii în perioada lui Nicolae Ceauşescu, a fost achiziţionat de BBC, conform...
Proiectul cu care Șerban Huidu vrea să dea lovitura după 25 de ani de Cronică: ”Cred că îmi ajung”
Proiectul cu care Șerban Huidu vrea să dea lovitura după 25 de ani de Cronică: ”Cred că îmi ajung”
Cunoscutul realizator de televiziune Șerban Huidu a revenit recent la Prima TV cu un sezon nou de „Cronica cârcotașilor”, însă în planurile sale de viitor se numără un proiect aparte....
#serial, #beavis and butt head, #sezoane noi, #comedy center , #stiri magazin