Tim Burton va filma in Romania serialul "The Addams Family", o productie MGM TV si Netflix

Luni, 17 Mai 2021, ora 14:30
4342 citiri
Tim Burton va filma in Romania serialul "The Addams Family", o productie MGM TV si Netflix
Cineastul Tim Burton FOTO Hepta

Cineastul american Tim Burton va filma in mai multe zone din Romania serialul "The Addams Family", o productie MGM Television si Netflix. In octombrie 2020, a fost anuntat ca Burton, nominalizat la Oscar pentru "Corpse Bride" si "Frankenweenie", pregateste un serial live-action "Familia Addams/ Addams Family", dezvoltat de MGM Television.

Scenariul va fi scris de Alfred Gough si Miles Millar, creatorii "Into the Badlands", care vor fi coordonatori si producatori executivi, iar Tim Burton va regiza si va fi producator executiv.

Acesta va fi unul dintre putinele seriale din cariera lui Burton, cunoscut pentru filme ca "Edward Scissorhands", "Batman", "Batman Returns", "Ed Wood" si "Mars Attacks". El a mai regizat episoade din "Alfred Hitchcock Presents" si a fost producator executiv al serialului animat "Beetlejuice".

"The Addams Family" a inceput sub forma de banda desenata, creata de Charles Addams. A fost subiectul mai multor adaptari pentru televiziune, de-a lungul anilor, cel mai popular serial fiind productia ABC difuzata intre anii 1964 si 1966, cu John Astin si Carolyn Jones in rolurile principale. Au existat si doua seriale animate, iar in anii 1990, serialul live-action "The New Addams Family".

Cat priveste lungmetrajele, cel lansat in 1991, semnat de Barry Sonnenfeld, a generat incasari de aproximativ 200 de milioane de dolari si a fost urmat de "Addams Family Values", in 1993. In aceste filme au jucat Raul Julia, Anjelica Huston, Christopher Lloyd, Christina Ricci si Jimmy Workman.

Cel mai recent, in 2019, MGM a lansat o animatie generata de computer, pentru care si-au imprumutat vocile, intre altii, Oscar Isaac si Charlize Theron.

Serialul, pentru care nu a fost inca anuntata distributia, va fi filmat la studiourile Buftea si in tara, potrivit urban.ro, care a anuntat ca cineastul s-a aflat recent la Castelul Bran si Castelul Peles, in prospectie.

In 2016, Burton a venit in Romania pentru a-i face o surpriza actorului Johnny Depp si a vizitat Castelul Bran alaturi de starul hollywoodian si de colegii lui din trupa The Hollywood Vampires, care au vizitat in aceeasi zi si Castelul Peles, inainte de a sustine un concert la Bucuresti.

Citește și:
Manfred Weber, șeful PPE: ”Bulgaria şi România trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen”
Manfred Weber, șeful PPE: ”Bulgaria şi România trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen”
Preşedintele formaţiunii paneuropene Partidul Popular European (PPE), Manfred Weber, a declarat duminică, la Sofia, că Bulgaria şi România trebuie să devină în sfârşit state membre ale...
Perfomanță remarcabilă pentru România la canotaj. Un nou aur mondial pentru românce după o cursă fabuloasă
Perfomanță remarcabilă pentru România la canotaj. Un nou aur mondial pentru românce după o cursă fabuloasă
România a câștigat o nouă medalie de aur la Campionatul Mondial de canotaj prin barca de 8+1. Fetele noastre au condus cursa de la un capăt la altul și nu au dat nicio șansă...