Media Concept Store a acordat premiile "Produsul Anului®" 2013

Joi, 16 Mai 2013, ora 14:45
1485 citiri
Media Concept Store a acordat premiile "Produsul Anului®" 2013

"Produsul Anului®" este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii romani,in urma caruia este premiata inovatia in categoria bunurilor de larg consum. Conceptul care anima "Produsul Anului®" a fost introdus in Franta in urma cu 26 de ani, este prezent in peste 35 de tari si se afla intr-o continua expansiune (incluzand SUA, India si Brazilia).

Castigatorii editiei "Produsul Anului 2013":

Sampon:

Syoss Sillicone Free - Henkel Romania

Bere cu arome:

Redd's Cranberry - Ursus Breweries

Bere:

Ursus - Ursus Breweries

Mezeluri pentru copii:

Sunca Matinel & Martinel Mortadella- H&E REINERT

Branzeturi:

Delaco Miez de lapte - Delaco Distribution

Detergent:

Ariel Active Gel Capsules - P&G Marketing Romania

Categoria Repararea si ingrijirea firului de par:

Gliss Ultimate Volume - Henkel Romania

Lotiune de plaja:

Nivea Sun Protect & Bronze Spray -.Beiersdorf Romania

Lotiune de plaja pentru copii:

Nivea Sun Kids Pure & Sensitive Spray - Beiersdorf Romania

Deodorante pentru barbati:

Str8 Sports - Sarantis Romania

Studiul s-a desfasurat in luna aprilie 2013, pe un panel de 4.000 de consumatori romani, constituit din persoane cu varsta de peste 18 ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national. Analiza datelor a fost realizata de compania de research specializata, EXACT Cercetare si Consultanta. Eticheta rosie "Produsul Anului®" , comunicata de produsele castigatoare, atesta noutatea si inovativitatea asa cum sunt ele reflectate de opiniile miilor de consumatori.

Anual, fiecare producator ce are un produs cu cel putin o inovatie se poate inscrie in competitie, in una din categoriile FMCG.

Obiectivul studiului este acela de a determina interesul consumatorilor pentru produsele inovative. Astfel, 4.000 de consumatori romani au fost intervievati on-line, cerandu-li-se sa aleaga produsul cel mai atractiv, produsul cel mai inovativ si produsul care ii satisface cel mai mult. Produsul Anului este acela ce acumuleaza cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii : atractivitate, inovatie si satisfactie. Castigatorii competitiei primesc dreptul de a utiliza logo-ul "Ales Produsul Anului®" " timp de 12 luni, incepand cu luna mai 2013, in orice tip de comunicare. Aceasta recunoastere din partea consumatorilor romani vine ca o recomandare catre restul consumatorilor, ce va ajuta produsul in cresterea volumului de vanzari.

Juriul care a validat competitia a fost format din Cristina Guta, Sales Manager la Magazinul Progresiv - partener media al proiectului - Teodora Migdalovici, ambasador Cannes Lions in Romania, si Ana Paun de la Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#premii produse larg consum, #studiu consumatori romani , #studii