Statistici ciudate: Ca sa concepi un copil, trebuie sa faci sex de 104 ori

Duminica, 29 August 2010, ora 14:17
4833 citiri
Statistici ciudate: Ca sa concepi un copil, trebuie sa faci sex de 104 ori
Foto: msn

Oamenii iubesc ciudateniile. O dovada, daca mai este nevoie de dovezi, este faptul ca se fac studii, ca la carte, pentru a stabili, cu certitudinea pe care o dau statisticile, ca anumite lucruri aparent banale si neimportante, se intampla intr-un anumit fel.

Despre aceste statistici ciudate, scrie msn.com. Conform unora dintre concluzii, pentru a te casatorii mai repede nu trebuie sa ai studii superioare, un caine polueaza mai mult decat un 4x4 si un copil este conceput dupa 104 partide de sex.

Potrivit unui studiu realizat in SUA mai putin de 75% din femeile cu studii superioare s-au casatorit inainte de 40 de ani. Persoanele fara studii superioare ajung la acest procent la 33 de ani. Concluzia: licentiatii se casatoresc mai greu si la varste mai inaintate decat cei fara studii superioare.

Un studiu, care a implicat 303 medici chirurgi, cu mai mult de 13 ani de experienta, a dovedit ca acestia au mult mai multe abilitati la jocurile pe calculator, pe care in proportie de 90% le castiga. Chirurgii termina jocul cu cel putin 11 secunde mai repede decat persoanele cu o alta meserie.

Statistic, daca dormi sapte ore pe noapte, rata afectiunilor cardiovasculare se reduce la jumatate. Mai mult de noua ore de somn, si mai putin de cinci, cresc riscul afectiunilor cardiace cu 50%.

Un studiu realizat in SUA a dovedit ca este nevoie de 104 partide de sex pentru ca o femeie sa ramana insarcinata. Studiul a implicat 3.000 americani. In timp aceasta inseamna un interval de patru pana la sase luni de zile, din momentul in care un cuplu decide sa aiba un copil, si pana in momentul conceperii lui.

Barbatii care castiga mai putini bani decat partenerele lor sunt mai tentati sa le insele. Barbatii percep castigul a mai putini bani decat sotiile lor, ca fiind un atac la virilitatea lor, motiv pentru care sunt tentati sa dovedeasca contrariul. Sudiul a fost facut de americani, iar la chestionar au raspuns 1500 de barbati cu venituri mai mici, decat sotiile lor.

Primaria din Londra cheltuie anual sase milioane de euro ca sa curete guma de mestecat aruncata pe jos. S-a stabilit ca pentru a curata o guma de mestecat, aruncata de jos de Primaria plateste 15 centi.

Un studiu stiintific spune ca amprenta de carbon a unui caine de talie mare depaseste poluarea pe care o produce un 4x4. Ei au comparat astfel cantitatea de combustibil consumat de un vehicul pentru 10.000 de kilometri si kilograme de carne si alte cereale mancat de cel mai bun prieten al omului. Amprenta de carbon a unei pisici este este echivalentul unei masini de oras.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#statistici cudate, #ciudatei , #studii