Care a fost cel mai urmarit video de pe Youtube in 2015 (Video)

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 14:30
8134 citiri
Care a fost cel mai urmarit video de pe Youtube in 2015 (Video)
Foto: Facebook/Youtube

Noua senzatie a anului 2015 pe YouTube este o mica dansatoare in varsta de patru ani al carui nume este Heaven King, cunoscuta, de asemenea, si sub numele de "mini-Beyonce".

Ea este vedeta celui mai vizionat video (videoclipurile artistilor nu au fost incluse) de pe YouTube al anului 2015, cu 116 de milioane de vizualizari, a anuntat, miercuri, serviciul video online american, noteaza agentia France Presse.

Heaven poate fi vazuta impreuna cu grupul ei coregrafic, in plin New York, cu piesa "Watch Me" a rapperului american Silento. Cele cinci fetite, toate imbracate in portocaliu si alb, danseaza in fata unei picturi murale pe strazile din Harlem.

Prin intermediul acestui videoclip de trei minute, copilul de patru ani a devenit o mica celebritate in SUA si are 171.000 fani pe contul sau Instagram.

Youtube: Cele mai populare videoclipuri ale anului in Romania (Video)

Cel de-al doilea cel mai vizionat videoclip are "doar" 83 de milioane de vizualizari. Acesta este o reclama pentru jocul video "Clash of Clans" difuzat in timpul Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, reclama in care apare si actorul Liam Neeson.

In pozitia a treia se afla actorul de comedie american Roman Atwood. Videoclipul sau "Crazy Plastic Ball" a fost vizualizat de peste 56 de milioane de ori.

Intre primii 10 clasati in topul vizualizarilor pe 2015 se mai numara Justin Bieber facand karaoke, precum si un politist care canta in masina.

YouTube, detinut de gigantul Google din anul 2006, considera intr-o postare pe blogul sau ca 2015 a fost un an important pentru companie, utilizatorii sai avand posibilitatea sa descopere cele mai indraznete dansuri, sa lanseze dezbateri despre diversitate si integrare si sa cante in playback, din masina sau de pe scena, in fata intregii lumi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#top clipuri Youtube 2015, #cel mai urmarit clip Youtube, #clipuri Youtube , #viral