Despre Magister Software

Magister ofera solutii complete hard-soft pentru magazine de retail mic/mediu, individuale sau in retea. Solutiile Magister sunt completate de un set de servicii post-implementare foarte riguros definite si urmarite, astfel incat clientul sa beneficieze de schema optima de exploatare a solutiei primite. Magister este dezvoltatorul si detinatorul brandului SmartCash RMS, singurul brand romanesc de software de management al magazinelor mici si medii, individuale sau in retea, avand in portofoliu opt produse complementare, rezultatul multor ani de experienta in domeniul retail. Este singura suita romaneasca de produse software ce acopera complet si complex nevoile micului retail, la un inalt nivel de competenta.

Magister – pionier in zona software de retail mic/mediu

Magister Software a fost fondata in 2002, in perioada de inceput a fiscalizarii caselor de marcat din Romania. Cand majoritatea companiilor se focusau pe importul si distribuitia de case de marcat, Magister si-a propus sa ajunga sa defineasca un produs software de management de retail, care sa fie competitiv, specializat, romanesc si compatibil cu majoritatea caselor de marcat de pe piata.

SmartCash RMS – cea mai solida platforma software de management pentru magazine mici si medii

A rezultat SmartCash Retail Management System, o platforma software gandita de la bun inceput pentru a satisface trei criterii esentiale pentru un business de retail: competenta, rapiditate si flexibilitate. In retailul mic/mediu exista o organizare si o procedura de business care s-a putut defini pe mai multe paliere. Pornind de la aceste date, SmartCash RMS a fost dezvoltat ca o platforma ce contine mai multe produse complementare, care acopera complet si complex cele mai diverse nevoi din zona de retail.

De la platforma software, la solutii complete de retail

Experienta acumulata in timp a facut ca Magister Software sa detina informatii multe si valoroase cu privire la configuratiile optime hardware-software pentru categorii diferite de magazine: mici, medii, individuale sau in retea, cu suprafete minime sau mai generoase. S-a ajuns firesc la dezvoltarea unor solutii complete hard-soft, care nu numai ca includeau know-how-ul de business al Magister, dar asigurau si rularea fara probleme a platformei software, care astfel era corect pusa in valoare. Din acel moment, Magister Software a inregistrat o crestere spectaculoasa, care a continuat de-a lungul crizei financiare instalate in anul 2008. A fost o recunoastere a modului onest, profesionist, dedicat in care s-a cladit compania, brandul si promisiunea acestuia. Peste 3000 de clienti la nivel national, inclusiv cele mai reprezentative retele de magazine „de cartier” Solutiile integrate ale Magister, bazate pe platforma SmartCash RMS, au devenit optiunea aproape fireasca a multor magazine mici sau medii, individuale sau in retea. In contextul crizei financiare, magazinele de cartier au revenit in forta. Multi mari producatori romani au luat decizia deschiderii unor lanturi proprii de retail mic/mediu. Majoritatea au ales solutii de la Magister: Agricola, Cris-Tim, Mic.Ro, Vel Pitar, Jysk, Meda, Policolor si multi altii.

Oxygen Live – lansarea anului 2011

Magister Software a fost si este in zona inovatorilor. Anul 2011 aduce o lansare importanta de produs, o componenta foarte speciala a platformei SmartCash – Oxygen Live. Va fi prima platforma online de business intelligence pentru utilizatorii de SmartCash RMS.

Link-uri utile:

 Magister Software
Magister Software

Evenimente importante 2:  Oxygen Live – lansarea anului 2011

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Magister Software, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.