Malina Olinescu a fost inmormantata - zeci de persoane si-au luat adio de la solista

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 14:07
9682 citiri
Malina Olinescu a fost inmormantata - zeci de persoane si-au luat adio de la solista

Zeci de persoane au venit, vineri dimineata, la Biserica "Sfanta Vineri" din Bucuresti, pentru a-si lua ramas bun de la solista Malina Olinescu, care a fost inmormantata. Cantareata s-a sinucis, dupa ce ani de zile a amenintat ca isi va lua zilele din cauza suferintelor din dragoste.

La inmormantare au participat mama Malinei, dar si prietenii ei, care au condus-o pe ultimul drum. Au fost prezenti Ozana Barabancea, Calin Goia si Titus Munteanu, dar si iubitul acesteia, Sebastian, care s-ar fi certat cu ea cu o zi inaintea decesului. Sicriul a fost scos din capela bisericii in jurul orei 13:30.

Preotii au oficiat o slujba speciala pentru Malina, deoarece ritul religios nu permite ca sinucigasii sa aiba parte de slujba normala de inmormantare, sinuciderea fiind un pacat capital.

Malina are parte de o "randuiala speciala de inmormantare pentru sinucigasi", a comunicat Patriarhia Romana, joi, in raspuns la cererea mamei acesteia, care isi dorea o slujba obisnuita.

La cimitirul "Sfanta Vineri", unde este inmormantata Malina, a fost amplasat un poster gigantic cu imaginea solistei.

Calin Geambasu, prietenul artistei, a spus ca mama Malinei a fost convinsa de cei de la Patriarhie sa accepte slujba de sinucigasi, insa ca urmeaza ca ancheta sa faca dreptate in cazul sau. Acesta este ferm convins ca solista nu s-a sinucis.

Malina Olinescu va avea slujba speciala la inmormantare - afla motivarea Bisericii

Arhiepiscopia Bucurestilor a argumentat ca din toate declaratiile de pana acum si din toate dovezile de care dispun anchetatorii rezulta ca cea mai probabila cauza a decesului artistei a fost sinuciderea.

"Sinuciderea este un pacat greu condamnat de Biserica, iar canoanele bisericesti nu permit oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare pentru sinucigasi. Aceasta masura are rol pedagogic cu scopul prevenirii si descurajarii unor astfel de cazuri", isi explica Biserica decizia in acest caz.

Malina Olinescu s-a sinucis

Malina Olinescu a murit in noaptea de duminica spre luni dupa ce s-a aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia. Medicii de la SMURD solicitati la fata locului au incercat sa o resusciteze, insa nu au mai putut sa o salveze.

Malina Olinescu s-a sinucis - Reactiile colegilor

Prietenii cantaretei au identificat-o si au spus ca, cel mai probabil, s-a sinucis din cauza problemelor din dragoste. Prietenul sau, Calin Geambasu, a declarat ca aceasta era nainteleasa in dragoste si ca a amenintat de mai multe ori ca isi va lua viata".

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: Ziare.com