Malina Olinescu a fost inmormantata - zeci de persoane si-au luat adio de la solista

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 14:07
11665 citiri
Malina Olinescu a fost inmormantata - zeci de persoane si-au luat adio de la solista
Foto: Arhiva

Zeci de persoane au venit, vineri dimineata, la Biserica "Sfanta Vineri" din Bucuresti, pentru a-si lua ramas bun de la solista Malina Olinescu, care a fost inmormantata. Cantareata s-a sinucis, dupa ce ani de zile a amenintat ca isi va lua zilele din cauza suferintelor din dragoste.

La inmormantare au participat mama Malinei, dar si prietenii ei, care au condus-o pe ultimul drum. Au fost prezenti Ozana Barabancea, Calin Goia si Titus Munteanu, dar si iubitul acesteia, Sebastian, care s-ar fi certat cu ea cu o zi inaintea decesului. Sicriul a fost scos din capela bisericii in jurul orei 13:30.

Preotii au oficiat o slujba speciala pentru Malina, deoarece ritul religios nu permite ca sinucigasii sa aiba parte de slujba normala de inmormantare, sinuciderea fiind un pacat capital.

Malina are parte de o "randuiala speciala de inmormantare pentru sinucigasi", a comunicat Patriarhia Romana, joi, in raspuns la cererea mamei acesteia, care isi dorea o slujba obisnuita.

La cimitirul "Sfanta Vineri", unde este inmormantata Malina, a fost amplasat un poster gigantic cu imaginea solistei.

Calin Geambasu, prietenul artistei, a spus ca mama Malinei a fost convinsa de cei de la Patriarhie sa accepte slujba de sinucigasi, insa ca urmeaza ca ancheta sa faca dreptate in cazul sau. Acesta este ferm convins ca solista nu s-a sinucis.

Malina Olinescu va avea slujba speciala la inmormantare - afla motivarea Bisericii

Arhiepiscopia Bucurestilor a argumentat ca din toate declaratiile de pana acum si din toate dovezile de care dispun anchetatorii rezulta ca cea mai probabila cauza a decesului artistei a fost sinuciderea.

"Sinuciderea este un pacat greu condamnat de Biserica, iar canoanele bisericesti nu permit oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare pentru sinucigasi. Aceasta masura are rol pedagogic cu scopul prevenirii si descurajarii unor astfel de cazuri", isi explica Biserica decizia in acest caz.

Malina Olinescu s-a sinucis

Malina Olinescu a murit in noaptea de duminica spre luni dupa ce s-a aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia. Medicii de la SMURD solicitati la fata locului au incercat sa o resusciteze, insa nu au mai putut sa o salveze.

Malina Olinescu s-a sinucis - Reactiile colegilor

Prietenii cantaretei au identificat-o si au spus ca, cel mai probabil, s-a sinucis din cauza problemelor din dragoste. Prietenul sau, Calin Geambasu, a declarat ca aceasta era nainteleasa in dragoste si ca a amenintat de mai multe ori ca isi va lua viata".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Malina Olinescu, #Malina inmormantare, #inmormantare Malina Olinescu , #inmormantare