Ziare.com

Malina Olinescu s-a sinucis in acelasi mod ca tatal ei

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 12:51

   

Malina Olinescu s-a sinucis in acelasi mod ca tatal ei
Malina Ollinescu s-a sinucis in acelsi mod in care a facut-o tatal ei, in urma cu 30 de ani. In anul 1981, actorul Boris Olinescu, tatal cantaretei, s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc.

Boris Olinescu a fost un actor foarte cunoscut in anii '60, ultima sa aparitie fiind in pelicula "Capcana Mercenarilor", lansata dupa moartea sa, in anul 1891.

Malina Olinescu s-a sinucis

Cantareata Malina Olinescu a murit in noaptea de duminica spre luni dupa ce s-a aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia.

Criminalistii au luat probe de la fata locului, dar nu au nici un dubiu ca a fost vorba de sinucidere, informeaza televiziunile de stiri.

Malina Olinescu s-a nascut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucuresti si a absolvit liceul de filologie Iulia Hasdeu. Provenind dintr-o famile de artisti (este fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu), Malina incepe sa cante inca de la varsta de 5 ani.

In anul 1993, dupa terminarea liceului, Malina canta in programele unor cluburi din Bucuresti. Doi ani mai tarziu a participat la festivalul de muzica usoara Aurelian Andreescu, sectiunea interpretare unde castiga premiul I.

In anul 1996, Malina intra in "Scoala Vedetelor", un show de televiziune foarte apreciat si urmarit.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8895 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"BUNICII, STRABUNICII,

BINE?" Aveti un "dar" de a murdari, uneori, TOTUL, incat si atomul se crispeaza, dragi mass-medieni! Mare lucru sa mai traiesti EMOTIONAL, inteligent, in ziua de azi!

 

Sinuciderea nu e scăpare de suferintă, dimpotrivă, duce la iad!

Păcat de ea. Sinuciderea nu este niciodată o solutie, nu e scăpare de suferintă, dimpotrivă, duce la suferinta vesnică! Cine se sinucide isi pierde mantuirea si ajunge in iad, pentru că moare cu acest păcat pe suflet. Nimic nu-i mai de pret ca mantuirea! In viata pămantească se acordă iertare prin pocăintă de păcate, dar după moarte nu se acordă iertare. Exceptie fac, poate, cei care s-au sinucis fiind total lipsiti de discernămant (nu cei care au depresie sau alte boli psihice care nu anulează discernămantul, ci acei oameni care sunt total iresponsabili) si din această cauză poate că ar putea fi iertati. Nu pot să stiu dacă ea a avut discernămant sau nu, dar cei care au discernămant si se sinucid ajung in iad.
Crucea in viată trebuie dusă pană la capăt, oricum ar fi. Necazurile pămantesti, oricum ar fi, se vor sfarsi, dar suferinta din iad e mult mai groaznică si nici nu are sfarsit. Sunt foarte multe argumente si dovezi ale existentei lui Dumnezeu si a vietii vesnice de dincolo de moarte (raiul si iadul). Unele dintre ele sunt redate pe blogul următor:
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
De pe acest blog recomand, in primul rand, articolul cu titlul Argumente si dovezi ale existentei lui Dumnezeu si a vietii vesnice de dincolo de moarte. In afară de argumente si dovezi, blogul contine: inregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV si radio on-line, cărti care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare in calculator), articole foarte interesante. Vă rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe, ca să folosească si altora.

 

TATAL A DECEDAT

in mod aciidental, dragi mass-medieni! Isi ajuta un prieten la niste lucrari in balconul acestuia, si a cazut accidental! NU s-a sinucis! Poate e bine sa nu mai preluati "stirile" altora, fara o preliminara informare?!

 

rusine

rusine sa va fie ca numai minciuni scrieti!!! tatal malinei nu s-a sinucis !!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor