Basarabeanca Alexa a castigat Trofeul Mamaia 2009 (Video)

Luni, 24 August 2009, ora 00:34
5907 citiri

Basarabeanca Olga Fresenco, Alexa, este cea care a castigat, duminica seara, Trofeul Mamaia 2009, la cea de-a 39 editie a Festivalului National de Muzica Usoara.

Alexa a concurat la sectiunea interpretare, unde premiul I a fost castigat de Loredana Ciobotaru, locul al II-lea i-a fost acordat Cristinei Florentina Vasiu, din Hunedoara, si Timeii Renata Tolvai, din Oradea, iar pe locul al III-lea s-au clasat Alin Ignat, din Alba Iulia, si Cristina Bondoc, din Tulcea, informeaza Mediafax.

Nu mai putin de patru piese au obtinut acelasi punctaj din partea juriului la sectiunea Creatie. Astfel, s-a decis ca premiile al treilea si al doilea sa nu se mai acorde.

Castigatoare sunt piesele "Vino ... macar in vis" (compozitor Mircea Romcescu, textier Mircea Romcescu), "Tu nu vezi cerul" (compozitor Tudor Andrei, textier Andreea Andrei), "Vreau doar iubirea ta" (compozitor Adrian Romcescu, textier Dana Dorian) si "Prin ochii tai pot visa" (compozitor Cristian Faur, textier Dana Dorian).

Festivalul Mamaia 2009 s-a desfasurat in perioada 20 - 23 august pe scena salii Teatrului de Vara din Parcul Tabacariei. Initial, evenimentul fusese programat pentru perioada 17 - 23 august.

Pe langa concurenti, au mai urcat pe scena Festivalului Mamaia 2009: Corina Chiriac, Nicola, Ramona Badescu, Provicialii si invitatii lor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#castigator trofeu Mamaia 2009, #Olga Fresenco Alexa Mamaia, #gala laureatilor Mamaia 2009 , #castigatori