Nordis Group propune o experiență nouă turiștilor din România. Nordis Hotel Mamaia – cel mai luxos hotel de pe litoral

Advertorial
Miercuri, 30 Martie 2022, ora 18:56
9333 citiri
Nordis Group propune o experiență nouă turiștilor din România. Nordis Hotel Mamaia – cel mai luxos hotel de pe litoral
FOTO: nordis.ro

Dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, Nordis Group are în prezent 4 șantiere în lucru, localizate în zone turistice foarte avantajoase – în stațiunea Mamaia, în Sinaia, în Brașov și în București. Datorită amplasării ideale și a modelului unic de business, ce presupune apartamente de vacanță care dispun de serviciile unui hotel de 5 stele, proprietățile reprezintă investiții sigure și profitabile pe termen lung. Hotelurile fiecărui ansamblu Nordis se ridică la nivelul de calitate și exclusivism al marilor lanțuri hoteliere internaționale.

Mai mult decât dezvoltator, Nordis Group se va ocupa inclusiv de operarea hotelurilor pe care le dezvoltă. Divizia Nordis Hotels a grupului implică administrarea celor 3 hoteluri care sunt acum în construcție, și anume Nordis Hotel Mamaia, Nordis Hotel Sinaia și Nordis Hotel Brașov.

Dintre cele trei proiecte, Nordis Hotel Mamaia este în prezent în cea mai avansată etapă, urmând să fie inaugurat în decursul acestui an. Hotelul nu trece cu vederea niciun aspect care să transforme experiența clienților într-una excepțională. Fie că vorbim de confortul oferit de încălzirea în pardoseală, un lux așteptat în hotelurile deschise și iarna, tehnologia din cameră sau calitatea bedding-ului, similară cu cea a marilor lanțuri hoteliere internaționale, dotările de la Mamaia sunt unice pe segmentul hotelier de lux.

Nordis Hotel Mamaia, cel mai mare hotel de tip resort de 5 stele din Europa Centrală și de Est și unul dintre cele mai mari din Europa, având o capacitate de 712 camere, mult peste mărimea medie a hotelurilor din aceeași categorie, oferă o serie de astfel de facilități care îl fac unic pe segmentul de lux.

La Nordis Hotel Mamaia 5***** se regăsește și cel mai mare centru SPA de pe litoral, desfășurat pe o suprafață de 3.200 de metri pătrați. SPA-ul este utilat și amenajat după cele mai noi tendințe, cu accent pe confortul și starea de bine a oaspetilor.

Echipa de arhitectură a ales cei mai buni designeri și parteneri, precum și cei mai buni constructori la nivel mondial, pentru zona SPA – aceasta în special, fiind comparabilă cu spa-ul conceput pentru prestigiosul Hotel de Paris din Montecarlo.

Serviciile spa vor fi asigurate de o echipă de experți terapeuți, clienții având acces la o serie de terapii inovatoare. Nordis Hotels a ales să lucreze cu unul din liderii de piață în materie de tratamente SPA, cu peste 27 de ani de experiență în industria de SPA și îngrijire a tenului, care cu această ocazie intră și pe piața din Romania. Turiștii Nordis Hotel Mamaia vor avea acces la o gamă exclusivă de produse cu 98% ingrediente naturale, așa cum nu pot găsi în nicio altă parte pe teritoriul României.

Deschis tot timpul anului, Nordis SPA găzduiește 18 săli de tratament, 5 piscine interioare (inclusiv o piscină pentru copii, o piscină cu apă sărată și o piscină dedicată gimnasticii în apă) și o serie de facilități curative și de relaxare – saune bio, finlandeze, cu aburi, dușuri Vichy, emoționale, fântână de gheață, cameră de relaxare cu perete de sare de Himalaya, hammam, precum și cameră de tratament pentru cupluri. Pentru clienții care doresc mai multă intimitate există Private SPA, un spațiu cu o capacitate de până la 8 persoane ce poate fi închiriat exclusiv, având de asemenea saună finlandeză, saună cu aburi, duș emoțional, jacuzzi, fântână de gheață, cameră de masaj pentru cupluri, zonă de relaxare, dar și șemineu și terasă cu șezlonguri.

Camerele de hotel Nordis Mamaia vor beneficia de tehnologie și funcționalitate avansate: televizor smart cu diagonală de 140cm, tabletă de pe care pot comanda servicii în cadrul hotelului. Sistemul integrat smart home include opt scenarii de lumină predefinite, clienții având libertatea de a personaliza cu ușurință atmosfera din cameră, intensitatea luminii, pot diminua intensitatea luminoasă a benzilor LED și pot lumina selectiv anumite zone din cameră. Draperiile de catifea din camere sunt 100% blackout și, de asemenea, pot fi controlate prin intermediul sistemului smart home.

Este bine știut că unul dintre aspectele cele mai importante ale șederii este calitatea somnului, respectiv a unui pat extrem de confortabil. Nordis acordă la fel de multă atenție saltelei și lenjeriei de pat ca oricărei altei dotări de lux din incintă. Astfel, a ales furnizori care aprovizionează hoteluri de lux, afiliate lanțurilor hoteliere internaționale, cum ar fi JW Marriott, Radisson Blu sau Le Meridien. Lenjeriile sunt din bumbac egiptean satinat, de cea mai bună calitate, aliniată standardelor de cinci stele, saltelele de 30 cm având nu mai puțin de șapte zone de confort.

Camerele și apartamentele sunt decorate cu mult gust, sunt mobilate elegant și modern, fiind aleși doar furnizori specializati în crearea mobilierului hotelier de lux, cu experiență de multe decenii, din țări cu tradiție, precum Spania, Portugalia și Italia, unde atenția la detalii și calitatea sunt cap de listă.

Tot pentru a răspunde nevoii actuale de conectivitate, Nordis Hotel Mamaia 5***** oferă oaspeților o plajă smart, de aproximativ 16.000 de metri pătrați, cu peste 1.000 de șezlonguri și baldachine, baruri pe plajă și conectivitate directă cu serviciile unității, prin intermediul aplicației hotelului.

Multitudinea de beneficii enumerate diferențiază Nordis Hotel Mamaia 5***** de alte unități din stațiune sau de pe litoralul românesc. Asigurându-se nu doar că răspunde cererilor uzuale atunci când e vorba de un hotel de lux, ci oferind facilități care transformă un sejur într-o experiență memorabilă, Nordis Hotel Mamaia 5***** setează noi standarde pe segmentul luxury în România.

Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
#Mamaia, #hotel, #hotel mamaia, #hotel brasov , #hoteluri