Soldat american impuscat la Mamaia

Sambata, 30 August 2008, ora 09:30
3243 citiri
Soldat american impuscat la Mamaia

Un soldat american a fost impuscat in coapsa vineri noaptea, cu gloante de cauciuc, de catre un motociclist care gonea pe faleza din Mamaia.

Alti trei soldati s-au ranit usor dupa ce s-au incaierat cu atacatorul si prietenii sai.

Soldatul impuscat se afla in Constanta pentru un exercitiu militar, informeaza Realitatea Tv.

El si trei colegi erau pe faleza din Mamaia, cand un grup de motociclisti a trecut foarte aproape de ei. In momentul in care un soldat american le-a reprosat motociclistilor ca era sa il calce, unul dintre ei a scos un pistol si a tras.

La spital au ajuns toti cei patru militari

Medicul Sanda Mihai a declarat, despre acest caz: "Am fost solicitati pentru o plaga impuscata, la Politia Mamaia, se pare ca era un pistol cu aer comprimat...Sunt patru plagi impuscate superficial".

Politistii din Mamaia au identificat patru bikeri din Calarasi, pe care i-au dus la sectie. Cei patru nu recunosc, insa, ca ar fi fost in zona unde s-a produs incaierarea.

Soldatul ranit este in afara oricarui pericol si a fost externat, sambata dupa-amiaza. In incident au fost implicati atat camarazii americanului, cat si mai multi prieteni ai motociclistului. Pentru doi dintre ei, politistii au deschis dosar penal.

Acesta este al doilea incident recent, dupa ce, in urma cu cateva zile, un turist aflat in vacanta la Vama Veche a ajuns in stare grava la spital, impuscat in cap, pe o terasa, de un prieten.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Pantofi sport contrafăcuți, în valoare de 1.200.000 lei, depistați în Portul Constanța. De unde venea marfa
Pantofi sport contrafăcuți, în valoare de 1.200.000 lei, depistați în Portul Constanța. De unde venea marfa
Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunțat că pantofi sport susceptibili a fi contrafăcuţi, în valoare de 1.200.000 lei, au fost descoperiţi în Portul Constanţa, iar marfa venea din...
Bancomate aruncate în aer la Constanța. Câți ani de închisoare au primit hoții
Bancomate aruncate în aer la Constanța. Câți ani de închisoare au primit hoții
Tribunalul Constanţa s-a pronunţat joi, 22 februarie, în dosarul în care au fost judecate două persoane care au aruncat în aer două bancomate în judeţul Constanţa, în noiembrie 2022....
#militar, #Constanta, #gloante , #stiri Mamaia