Turistii au luat prin surprindere litoralul

Sambata, 17 Mai 2008, ora 11:02
1789 citiri
Turistii au luat prin surprindere litoralul

Hotelierii de pe litoral asteapta mii de turisti in weekend, dar posibilitatile de distractie sunt destul de putine, scrie Gardianul in editia de sambata.

Aqua Magic, parcul acvatic din Mamaia, este inca in plin santier. Telegondola functioneaza, dar numai o parte din terase au fost deschise. Sunt insa disponibile, la sfarsit de saptamana, toate cluburile "de fite", unde doar rezervarea unei mese costa 500 de euro.

La hotelurile de trei stele, locul intr-o camera costa de la 150 de lei la 200 de lei, iar la unitatile de patru stele s-au facut deja pachete speciale pentru sfarsit de saptamana.

Astfel, locul intr-o camera dubla, costa, pentru doua nopti de cazare, 540 lei, iar in camera single 760 lei, cu precizarea ca in aceasta suma intra si rasfatul la centrul de frumusete, la piscina acoperita, un tratament corporal de relaxare si demipensiunea - micul dejun si cina.

Se poate sta la mare si cu bani mult mai putini, pentru ca particularii deja si-au facut aparitia la intrarile in orasul Constanta, iar costul unei camere cu pat dublu nu depaseste 50 de lei pentru o noapte

Pentru cei care doresc sa petreaca mai multe zile pe litoral, in aceasta perioada exista numeroase oferte foarte accesibile, in hoteluri de trei si patru stele. Pana pe 15 iunie se desfasoara programul "Litoralul pentru toti", pentru cei care vor sa stea trei sau sase zile la mare.

Sunt disponibile peste 4.000 de locuri, la unitati de cazare de doua, trei si patru stele, iar pana acum oferta a fost acoperita in proportie de 70%.

La hotelurile de doua stele din Mamaia, preturile pentru sase nopti de persoana sunt cuprinse intre 159 si 179 de lei. In program sunt incluse si unitati de cazare din sudul litoralului, respectiv din Costinesti, Saturn, Jupiter, Vama Veche, la hoteluri, dar si la pensiuni turistice.

Si statiunile din Bulgaria si Grecia au oferte tentante. Pentru Albena, agentiile de turism au afisat, in general, preturi de 20 de euro/zi de persoana in sistem all inclusive pentru hotelurile de doua stele si de pana in 35 de euro la hotelurile de trei stele.

Pentru cei care opteaza doar pentru mic dejun, tarifele la cazare scad pana la 10-15 euro/noapte. Transportul nu este inclus.

Pentru destinatia greceasca Halkidiki, unii operatori in turism ofera pentru sfarsitul lunii mai pachete pentru sapte nopti si transport cu autocarul, care variaza intre 120-140 de euro/persoana. Cazarea este la hoteluri de trei stele cu demipensiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Putin, mutare contra Europei: Rusia, mii de atacuri periculoase împotriva unei mari puteri
Putin, mutare contra Europei: Rusia, mii de atacuri periculoase împotriva unei mari puteri
Concomitent cu războiul din Ucraina, lansat în urmă cu 26 de luni, Vladimir Putin duce o luptă continuă împotriva țărilor occidentale, prin acțiuni ascunse. Acum, experți dintr-un sector...
Scandal politic într-o țară NATO din cauza Ucrainei. Ministrul de Externe, demis la doar două săptămâni de la numire
Scandal politic într-o țară NATO din cauza Ucrainei. Ministrul de Externe, demis la doar două săptămâni de la numire
Premierul interimar al Bulgariei, Dimităr Glavcev, l-a demis pe ministrul de Externe, Stefan Dimitrov, la numai două săptămâni de când acesta fusese numit în post. Funcția a fost acum...
#litoral, #pret, #cazare, #Marea Neagra, #Bulgaria, #Mamaia , #stiri Mamaia