Pantilimon, blocat la Manchester City

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 10:51
3444 citiri
Pantilimon, blocat la Manchester City

Costel Pantilimon isi doreste sa plece de la Manchester City la finalul acestui sezon, insa internationalul roman este blocat la echipa.

Sub contract cu "cetatenii" pana in vara anului viitor, Pantilimon le-a transmis antrenorului Manuel Pellegrini si sefilor clubului ca isi doreste sa plece la o echipa la care sa aiba sansa de a apara meci de meci.

Problema este ca romanul este vazut ca o rezerva perfecta pentru Joe Hart, astfel ca nu va fi lasat sa plece de la City.

"In principiu, Pantilimon ar vrea sa plece de la Manchester City, dar asta va fi posibil daca i se va da drumul. Cei de acolo vor sa-l tina, dar el ar vrea sa plece. Acum sa vedem. Dupa ce se termina campionatul, a zis ca o sa mearga sa discute cu ei ca sa vada ce-o sa faca mai departe. Pacat ca nu s-au calificat mai departe in cupa, ca sa mai prinda si el niste meciuri", a declarat Gabi Boldici, secundul lui Piturca de la echipa nationala, pentru Ring.

Evolutiile bune pe care le-a avut atunci cand a fost titularizat l-au adus pe Pantilimon in atentia unor formatii din Premier League.

"Panti este vizat de doua echipe, dar el a zis ca le tine secret si ca o sa-mi spuna la momentul respectiv, adica numai daca se face transferul", a mai comentat tehnicianul.

Costel Pantilimon a ajuns la Manchester City in vara anului 2011, sub forma de imprumut de la Politehnica Timisoara. Ulterior, el a fost achizitionat definitiv si a semnat un contract valabil pana in 2016.

Desi se afla in lotul "cetatenilor" de trei ani, romanul a debutat in Premier League abia in toamna anului trecut, cand a profitat de forma slaba a lui Joe Hart.

In rest, a fost folosit doar in Cupa Angliei si in Cupa Ligii, fiind a doua optiune dupa titularul nationalei Albionului.

Pantilimon si-a manifestat dorinta de a pleca de la Manchester City si la finalul sezonului trecut, insa si atunci a fost blocat de conducerea clubului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Pantilimon transfer Manchester City, #Pantilimon blocat Manchester City, #Pantilimon contract Manchester City , #Costel Pantilimon