Pantilimon, dat afara de la Manchester City

Vineri, 23 Mai 2014, ora 20:42
9271 citiri
Pantilimon, dat afara de la Manchester City

Portarul Costel Pantilimon a fost dat afara de campioana Angliei, Manchester City.

Internationalul roman, care mai avea un an de contract cu "cetatenii", a fost anuntat de conducere ca nu va mai ramane la Manchester si in sezonul urmator.

Site-ul oficial al Premier League a publicat listele primite de la formatiile prim divizionare cu jucatorii care raman in lot pentru campionatul 2014/2015 si cei care au fost dati afara.

Oarecum surprinzator, Pantilimon figureaza pe lista sportivilor la care City a renuntat.

Alaturi de goalkeeperul roman, pe aceasta lista se mai afla doua nume importante din lotul "cetatenilor", e vorba despre Gareth Barry si Joleon Lescott.

In varsta de 27 de ani, Costel Pantilimon a ajuns la Manchester City in 2011, sub forma de imprumut de la Poli Timisoara.

Romanul a convins si a fost transferat definitiv de campioana Angliei, in sezonul recent incheiat el reusind sa isi faca debutul atat in Premier League, cat si in Champions League.

Vestea concedierii ar putea fi, paradoxal, una foarte buna pentru Pantilimon, care este un fotbalist extrem de apreciat.

Liber de contract, el este dorit de formatii cu pretentii din Anglia, asa cum sunt Tottenham sau Newcastle, dar si din Italia, Fiorentina sau Napoli aflandu-se pe urmele lui.

Pantilimon are in palmares un titlu in Premier League, o Cupa a Ligii si o Supercupa a Angliei, toate cu Manchester City.

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Pantilimon dat afara Manchester City, #Pantilimon contract Manchester City, #Pantilimon pleaca Manchester City , #Costel Pantilimon