Pantilimon vrea sa cucereasca Europa cu Manchester City

Joi, 02 Februarie 2012, ora 08:14
1490 citiri
Pantilimon vrea sa cucereasca Europa cu Manchester City

Costel Pantilimon, portarul gruparii engleze Manchester City, are planuri mari in acest sezon, el dorind sa castige un titlu continental in tricoul "cetatenilor".

Transferat definitiv la City, dupa o jumatate de an de imprumut, "Panti" nu se sperie nici de concurenta cu portarul Angliei, Joe Hart.

"Eu stiam ca e un transfer definitiv, dar nu a fost cazul si nici momentul sa fac public pana acum. Acum pot sa vorbesc cu voi. Era important sa se inteleaga cluburile si asta s-a intamplat. Contractul este pe anul acesta si pe inca doi ani.

Eu ma pregatesc zi de zi foarte bine, am stiut de la inceput ca va fi o concurenta puternica, e un club mare. Astept sa-mi vina sansa sa fiu titular, am avut ocazia sa joc in meciurile de Cupa si sper sa o fac si in continuare. Eu ma pregatesc si astept sa-mi vina randul. Imi doresc sa castigam titlul si Europa League si pe urma mai vedem. Acum cel mai important este obiectivul echipei", a spus Pantilimon la postul DolceSport.

Goalkeeperul nu este deranjat nici de anuntul facut de selectionerul Victor Piturca, cel care a anuntat ca nu ii va mai chema la nationala pe fotbalistii care nu joaca la echipele de club.

"E normal sa nu ii convoci pe cei care nu evolueaza la cluburi, e un moment mai delicat, noi ne dam silinta sa jucam la cluburi, pentru ca fara nationala nu se poate, iar noi ne dorim sa venim si sa facem lucruri bune pentru nationala", a mai spus Pantilimon.

Manchester City salveaza Timisoara de la faliment

Costel Pantilimon a fost achizitionat definitiv de cel mai bogat club al Angliei, Manchester City, dupa ce a evoluat in tricoul "cetatenilor" in turul campionatului, sub forma de imprumut de la Timisoara.

In schimbul jucatorului cei de la City vor plati 3,5 milioane de euro, dupa ce au mai achitat inca 400.000 de euro in vara, in momentul in care l-au imprumutat.

M.D.

Citeste si:
Marile priorități ale PNL după congres. Șansele pentru refacerea coaliției și calculele moțiunii de cenzură
Marile priorități ale PNL după congres. Șansele pentru refacerea coaliției și calculele moțiunii de cenzură
Congresul în urma căruia s-a ales noul președinte al PNL a blocat de luni bune mai multe reforme importante promise de către partide înaintea alegerilor parlamentare și a dinamitat...
Fața nevăzută a congresului PNL: Acuzații de șantaj într-un partid dezbinat și explozia incidenței COVID din București
Fața nevăzută a congresului PNL: Acuzații de șantaj într-un partid dezbinat și explozia incidenței COVID din București
După patru luni în care principalii lideri din PNL s-au războit intern pentru propria tabără dinamitând coaliția de guvernare și principalele reforme promise în campania electorală, totul...
Sursa: Ziare.com