Reacția ”Prințesei cartofilor” la comportamentul colegilor ei din TNL la mare. Mara Mareș: ”Zilele de la Școala de Vară au urmărit profesionalizarea echipei”

Duminica, 11 Septembrie 2022, ora 21:30
5233 citiri
Reacția ”Prințesei cartofilor” la comportamentul colegilor ei din TNL la mare. Mara Mareș: ”Zilele de la Școala de Vară au urmărit profesionalizarea echipei”
Mara Mareș, lidera TNL FOTO: Facebook/ Mara Mareș

După apariția imaginilor de la școala de vară cu tinerii liberali care au scandat în cor „PSD, PSD, m... PSD”, președintele organizației și unul dintre organizatorii evenimentului a ținut să emită scuze, „în numele Tineretului Național Liberal”.

Mara Mareș spune că „nu se putea identifica” tot ce se întâmpla „târziu în noapte” dar că va face demersuri pentru identificarea persoanelor care au scandat „PSD, PSD m... PSD”, scrie g4 Media.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc că am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevărul este că nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu. Voi face toate demersurile să identificăm persoanele din video și vom avea o discutie pe subiect. Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareș.

De precizat că organizația de tineret a PNL l-a adus la școala de vară în concert pe Cabron, iar petrecerile s-au ținut lanț, atât vineri noaptea cât și sâmbătă, spun sursele G4media.

#Mara Mares presedinte TNL, #scoala de vara TNL, #injuraturi psd , #stiri politice