Dialogurile Ziare.com: Asigurarea locuinței, primul scut în calea dezastrelor naturale

Marcel Ciolacu, ironic după ce Primarul Capitalei a cerut ajutorul Guvernului în numele bucureștenilor: ”Să-l împrumute doamna Clotilde”

Miercuri, 09 Noiembrie 2022, ora 17:19
3959 citiri
Marcel Ciolacu, ironic după ce Primarul Capitalei a cerut ajutorul Guvernului în numele bucureștenilor: ”Să-l împrumute doamna Clotilde”
Liderul PSD, Marcel Ciolacu FOTO Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a răspuns ironic primarului Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a cerut ajutorul Guvernului pentru a-i ajuta pe bucureșteni ”să treacă cu bine de această iarnă”.

”Nu am fost întrebat de către domnul prim-ministru această speță. Dar, eu știu că domnul Primar General al Capitalei a rezolvat toate problemele. Eu îi urez succes în continuare. Îmi pare rău pentru bucureșteni, a picat o asemenea năpastă pe capul lor, să aibă pe Nicușor Dan primar general al Capitalei”, a declarat Marcel Ciolacu miercuri, 9 noiembrie.

Un reporter i-a amintit liderului PSD că și fostul primar Gabriela Firea a făcut apel la Guvern pentru ajutor financiar tot pentru problemele acestea de termie.

”Același răspuns. Nu știu excedentul Primăriei Generale, știu la sectorul 1, am fost mai atent, e un excedent extraordinar. Să-l împrumute pe domnul Nicușor Dan, doamna Clotilde”, a răspuns Ciolacu, potrivit stirileprotv.ro

Reacția a venit după ce Nicușor Dan a anunțat că Primăria a ajuns la zi cu plățile aferente subvenției pentru termie, dar că nu mai are bani pentru plata unei datorii de aproximativ 600 de milioane de lei. În acest context, el a făcut un apel la Guvern să sprijine Capitala pentru a putea trece cu bine de această iarnă.

#Marcel Ciolacu presedinte PSD, #ironie, #Nicusor Dan Primaria Capitalei, #Clotilde Armand primarie sector 1, #termoenergetica , #stiri Marcel Ciolacu