Amintirile lui Ciolacu din copilărie: "Cel mai frumos a fost când m-a luat prima oară tatăl meu la aerodrom”

Miercuri, 01 Iunie 2022, ora 14:08
1846 citiri
Amintirile lui Ciolacu din copilărie: "Cel mai frumos a fost când m-a luat prima oară tatăl meu la aerodrom”
Marcel Ciolacu FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Preşedintele Camere Deputaţilor, Marcel Ciolacu a povestit miercuri, 1 iunie, că cea mai frumoasă amintire a sa legată de copilărie este momentul în care tatăl său l-a dus pentru prima oară într-un avion. Întrebat ce le promite copiilor de ziua lor, liderul PSD spune că speră ca actuala clasă politică să fie mai bună.

Întrebat miercuri, la Parlament, care este cea mai dragă amintire din copilărie, Marcel Ciolacu a răspuns că are multe amintiri frumoase.

”Cred că cel mai frumos a fost când m-a luat prima oară tatăl meu la aerodrom şi m-a dus în primul avion”, a spus Ciolacu.

El şi-a amintit şi cum, fiind mezinul familiei, era cel trimis să cumpere pâine şi să ducă gunoiul.

”Întotdeauna la 1 iunie, la sărbători ne strângeam cu toţii. Suntem trei fraţi, eu am fost cel mai mic, cel pe care-l trimiteau ei după sifoane şi după pâine şi să ducă gunoiul”, a povestit Marcel Ciolacu.

Întrebat ce le promite copiilor de ziua lor, liderul PSD a răspuns: ”Sperăm să fim nişte politicieni mai buni şi să ne aplicăm mai mult pentru copii şi să dezvoltăm serviciile”.

”Toată lume vorbeşte că avem o scădere demografică. Nu vom putea creşte numai cu alocaţii sau... România trebuie să-şi dezvolte serviciile, ca oamenii să fie încurajaţi să aibă mai mulţi copii: after school-uri, grădiniţe, creşe, numai aşa vom putea intra într-o normalitate”, a mai afirmat Ciolacu.

#Marcel Ciolacu PSD, #amintiri, #copilarie, #1 iunie, #Ziua Copilului , #stiri Marcel Ciolacu
Comentarii