Ciolacu incomodat de Bode, după ce a testat mai multe arme: ”Cam stai în țintă, domnule ministru!” VIDEO

Vineri, 03 Martie 2023, ora 16:59
4300 citiri
Ciolacu incomodat de Bode, după ce a testat mai multe arme: ”Cam stai în țintă, domnule ministru!” VIDEO
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, la expoziția de echipamente militare de la Târgu Mureș FOTO captură video Digi24

Premierul Nicolae Ciucă, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul de Interne, Lucian Bode, au vizitat vineri, 3 martie, expoziția de echipamente militare de la Târgu Mureș.

Ciucă și Ciolacu au testat cele mai moderne arme de infanterie din dotarea trupelor române și li s-a explicat cum se folosesc.

Ciolacu s-a arătat vizibil impresionat de armele și tehnica de luptă din dotarea trupelor speciale române și a vrut să verifice personal mai multe modele de arme, potrivit Digi24.

”Ia, dă-o!”, se aude, la un moment dat Ciolacu în timp ce îi solicită nerăbdător lui Ciucă să testeze o armă din dotarea forțelor de operațiuni speciale ale armatei române.

”Aici avem un 416”, spune un militar care încearcă să explice câteva date tehnice despre respectiva armă. ”Are o greutate de 7 kilograme”.

”E grea!”, spune liderul PSD în timp ce cântărește în mâini arma.

”Ei, e grea...”, vine răspunsul lui Nicolae Ciucă, fost șef al armatei române și fost ministru al Apărării.

Ciolacu a mai testat un binoclu, despre care a spus că este ”super”, după care i-a fost prezentat un alt model de armă. După ce a privit câteva secunde prin lunetă, liderul PSD i-a spus lui Lucian Bode: ”Cam stai în țintă, domnule ministru.”

#Marcel Ciolacu PSD, #Nicolae ciuca premier, #expozitie arme, #Targu Mures, #gluma, #lucian bode , #stiri Marcel Ciolacu
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5