Ciolacu cere suspendarea negocierilor pentru rotativă: ”Până la rezolvarea acestor două priorități”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Liderul PSD Marcel Ciolacu consideră că orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată până la rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar şi a restanţei majore privind reforma pensiilor speciale, pe care le consideră prioritare. ”De când am intrat la guvernare prioritatea noastră a fost stabilitatea ţării şi ...
Marcel Ciolacu se pregătește pentru rolul de premier: „Sunt dispus să discut cu liderii de sindicat din învăţământ pentru a evita greva generală”
Vineri, 19 Mai 2023, ora 13:42 - Marcel Ciolacu se pregătește pentru rolul de premier: „Sunt dispus să discut cu liderii de sindicat din învăţământ pentru a evita greva generală”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că este dispus oricând să discute, pe parcursul acestui week-end, cu liderii de sindicat din învăţământ pentru a evita greva generală şi a...
Marcel Ciolacu, mesaj de împăcare înainte de rotativă: „România nu îşi mai permite nici măcar o zi pierdută cu conflicte politice”
Luni, 15 Mai 2023, ora 21:12 - Marcel Ciolacu, mesaj de împăcare înainte de rotativă: „România nu îşi mai permite nici măcar o zi pierdută cu conflicte politice”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis luni, 15 mai, că rocada guvernamentală se va produce firesc, fără scandaluri, pentru că ţara noastră nu îşi mai permite să piardă nici măcar...
Ciolacu, despre rotativa guvernamentală: „O să fie lină și așezată; Încercăm să creionăm viitorul executiv în funcţie de persoane, nu de posturi”
Joi, 11 Mai 2023, ora 10:57 - Ciolacu, despre rotativa guvernamentală: „O să fie lină și așezată; Încercăm să creionăm viitorul executiv în funcţie de persoane, nu de posturi”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, 11 mai, la Summitul Romanian Business Leader, că rotativa premierilor va fi „lină şi aşezată, adăugând că a ajuns la o concluzie cu premierul...
Negocieri pentru ca Sorin Grindeanu să rămână la Transporturi și după rotativa guvernamentală: ”În Germania nu s-a schimbat ministrul 14 ani”
Miercuri, 10 Mai 2023, ora 23:33 - Negocieri pentru ca Sorin Grindeanu să rămână la Transporturi și după rotativa guvernamentală: ”În Germania nu s-a schimbat ministrul 14 ani”
Marcel Ciolacu / stiri Marcel Ciolacu
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că rotativa guvernamentală va avea loc până la 1 iunie şi că noul prim-ministru va veni din interiorul PSD. Ciolacu a explicat că, momentan, se...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Marcel Ciolacu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Marcel Ciolacu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.