Ciolacu ripostează nervos la adresa liberalilor: „M-am săturat să apară tot felul de tiriflici care își dau cu părerea după ce au distrus România” VIDEO

Luni, 20 Iunie 2022, ora 15:23
3509 citiri
Ciolacu ripostează nervos la adresa liberalilor: „M-am săturat să apară tot felul de tiriflici care își dau cu părerea după ce au distrus România” VIDEO
Liderul PSD Marcel Ciolacu a ripostat la atacurile lui Cîțu FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a ripostat luni dimineață, 20 iunie, la criticile venite din partea liberalilor privind modificările la Codul Fiscal. „M-am săturat să apară tot felul de tiriflici care vin și își dau cu părerea”, a răbufnit Ciolacu.

Reacția liderului PSD a venit în contextul în care cu numai o zi în urmă fostul premier și actual președinte al Senatului Florin Cîțu a susținut într-un mesaj pe Facebook că în doi ani de zile de guvernare liberală nu s-a vorbit de creșterea taxelor, ci au fost eliminate suprataxe și supraaccize introduse de PSD. Totodată, acesta a afirmat că de cât PSD este la putere, „întreg sectorul privat este bulversat” din cauza lipsei de predictibilitate în privința taxelor.

De cealaltă parte, Ciolacu a afirmat luni că s-a săturat ca la fiecare discuţie aşezată să apară tot felul de „tiriflici care vin şi îşi dau cu părerea, după ce au distrus România”, și că trebuie plafonat prețul la combustibil.

”M-am săturat la fiecare discuţie aşezată să apară tot felul de tiriflici care vin şi îşi dau cu părarea, după ce au distrus România, şi să spună ce se întâmplă şi cum creionează ei viitorul luminos, şi cât de bună e cota unică care nu mai există în România. E o mutaţie, cu excepţie”, a spus liderul PSD. Marcel Ciolacu a precizat că el vrea în continuare să se aşeze la masă coaliţia şi să ia decizii în baza cifrelor, să se intervină unde sunt speculaţii.

VIDEO Facebook / PSD

”Cum este acum, zona carburanţilor, este evident că trebuie venit cu o plafonare clară a preţului, în limite şi să aibă toate fiemele o marjă de profit”, a precizat Ciolacu, arătând că nimeni nu face muncă voluntară.

”Nu se poate să rămânem şi să avem reacţie, cum are Consiliul Concurenţei, după 5 ani de zile sau 3 ani de zile”, a afirmat Marcel Ciolacu, afirmând că altfel nu se poate construi nimic.

”Nu nu fac nimic şi nu pun nicio condiţie şi nu pun nicio linie roşie. Invit pe toţi partenerii, că nu suint doar PNL şi PSD în coaliţie, sunt şi UDMR şi minorităţile, să ne aşezăm la masă, cu specialiştii, cu ministrul Finanţelor. Este timp, stăm o săptămână, dacă este nevoie, 12 ore pe zi, şi închidem şi ieşim cu ceva, ce facem pe termen scurt şi mediu”, a mai afirmat Ciolacu.

”Eu nu sunt pompier de serviciu, am fost pompier după două guvernări de dreapta dezastruoase”, a mai afirmat Ciolacu. El a continuat:

”Eu vreau o coaliţie responsabilă şi aşezată”, arătând că va avea această discuţie în coaliţie.

Despre momentul când ar trebui adoptate măsurile, el a afirmat: ”Dacă decizia o iei mai repede prin Ordonanţă, prin lege ştim foarte bine că durează cel puţin trei săptămâni, părarea mea e că este o decizie care trebuie luată prin Ordonanţă”.

Citește și:
Ciolacu vrea legi speciale în locul pensiilor speciale pentru militari și recunoaște că ”s-au făcut unele abuzuri”
Ciolacu vrea legi speciale în locul pensiilor speciale pentru militari și recunoaște că ”s-au făcut unele abuzuri”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, 23 martie, că abordarea din toată Uniunea Europeană este cu legi speciale pentru apărare şi ordine publică, iar acestea nu sunt pensii speciale....
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
#marcel ciolacu, #PSD, #atacuri pnl, #Florin Citu, #cota unica, #taxe noi , #stiri Marcel Ciolacu