Marcel Ciolacu atacă PNL cu privire la rotativă: ”Trebuie să depăşim mofturile de politicieni mărunţi”

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 17:40
5614 citiri
Marcel Ciolacu atacă PNL cu privire la rotativă: ”Trebuie să depăşim mofturile de politicieni mărunţi”
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Facebook/ Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, 27 ianuarie, la Brăila, despre rotaţia premierilor din luna mai şi schimburile de ministere, că ”dacă revenim la mofturile de a băga funcţiile în căciulă, cum au făcut acum doi ani, pe el l-au pierdut.

”Trebuie odată să depăşim mofturile de politicieni mărunţi”, a afirmat Ciolacu, arătând că au fost doi ani pierduţi cu aşa-zisa guvernare de dreapta şi că el nu jigneşte nici pe cei de la PNL, nici pe liderii lor, când spune acest lucru, pentru că şi ei ştiu realitatea şi ei trebuie să şi-l asume.

”Am vorbit de ministere gestionate dezastruos, cum era MIPE, Ministerul Fondurilor Europene. L-am lăudat pe domnul Marcel Boloş. Au ieşit imediat breakingnews-uri, nu vrem să dăm Transporturile, vrem să ţinem pe....Nu, domnule, eu vreau un guvern performant, nu vreau un stat puternic, vreau un guvern şi un stat eficient”, a spus liderul PSD.

”Dacă revenim la mofturile de a băga funcţiile în căciulă, cum au făcut acum doi ani, pe mine m-au pierdut. Eu nu vreau să arunc actul de guvernare şi Guvernul României într-o mascaradă, cum s-a întâmplat acum doi ani, când îşi trăgeau funcţiile din căciulă, în funcţie de rezultatele din judeţe. Guvernele se fac cu oameni cum este Mihai Tudose”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a continuat: ”Trebuie odată să depăşim mofturile de politicieni mărunţi. Trebuie să ne vedem statutul nostru de oameni de stat şi numai atunci România va porni în direcţia corectă”, a afirmat el. Preşedintele PSD a mai declarat că ”au fost doi ani pierduţi pentru România cu aşa-zisa guvernare de dreapta”.

”Nu am nicio reţinere să o spun, pentru că o ştie toată lumea, eu nu jignesc nici pe cei de la PNL, nici pe liderii lor, când spun acest lucru, pentru că şi ei ştiu realitatea. Ăsta e un fapt pe care trebuie să şi-l asume”, a declarat Ciolacu, adăugând că ”dacă PSD nu intervenea în actul de guvernare, nu ştie cum ar fi arătat România.

”Eram într-o profundă criză socială. Văd că nu mai vorbeşte nimeni despre ea, văd că au uitat unii din partenerii noştri de cum era situaţia când noi am decis să ne implicăm în actul de guvernare. Eu nu vreau să critic pe nimeni, dar vreau să spun adevărul, indiferent că pe unii îi deranjează sau nu”, a completat Marcel Ciolacu.

Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Analiză: PMP are un partaj nerezolvat în justiție. În același timp, primarii USR sunt hărțuiți iar puterea (PSD+PNL) e nemulțumită de potențialul de creștere al Alianței Dreapta...
Rareș Bogdan, ironii despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu. „Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu să-l întreb dacă candidează. Nu-l cunosc pe doctorul de genunchi”
Rareș Bogdan, ironii despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu. „Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu să-l întreb dacă candidează. Nu-l cunosc pe doctorul de genunchi”
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a dat de înțeles, luni, 18 martie, într-o declarație de presă, că nu-l cunoaște pe medicul Cătălin Cîrstoiu, cel care este vehiculat pe surse...
#marcel ciolacu, #rotativa guvernamentala, #PSD, #PNL , #stiri Marcel Ciolacu