Marcel Ciolacu intervine și în fotbal: "Vreau ca și FCSB să joace în Ghencea. I-am spus lui Becali că mă voi implica"

Duminica, 30 Octombrie 2022, ora 12:47
3740 citiri
Marcel Ciolacu intervine și în fotbal: "Vreau ca și FCSB să joace în Ghencea. I-am spus lui Becali că mă voi implica"
Marcel Ciolacu, liderul PSD. FOTO Facebook/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu se va implica personal în problema stadionului Ghencea, arenă pe care Gigi Becali vrea să joace cu FCSB.

Președintele PSD speră ca Steaua și FCSB să îngroape securea războiului, iar cele două echipe să poate evolua pe stadionul deținut de Armată.

Oamenii lui Becali au făcut nenumărate cereri să poate juca pe arena din Ghencea, dar s-au lovit de fiecare dată de refuzuri din partea MAPN.

"Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă.

Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă", a spus Marcel Ciolacu pentru Prosport.

FCSB nu are un stadion propriu. Echipa lui Becali joacă meciurile de acasă pe Arena Națională, iar când cel mai mare stadion al țării este ocupat cu alte evenimente, evoluează la Buzău sau Giurgiu.

#marcel ciolacu, #Marcel Ciolacu PSD, #Gigi Becali, #stadion Ghencea , #stiri Marcel Ciolacu