Ciolacu, despre deputatul PSD care a anuntat ca va vota Guvernul Orban: O decizie emotionala

Miercuri, 30 Octombrie 2019, ora 20:41
5134 citiri
Ciolacu, despre deputatul PSD care a anuntat ca va vota Guvernul Orban: O decizie emotionala

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, in legatura cu anuntul deputatului PSD Cristina Burciu privind sustinerea investirii Guvernului Orban, ca este vorba de o decizie emotionala, luata pe fondul problemelor existente in organizatia din Cluj a partidului.

"Ii urez succes, stiti foarte bine ca la Cluj au fost niste probleme in cadrul organizatiei. Au mai fost doi parlamentari care au plecat, au revenit. Presupun ca este o decizie in primul si in primul rand emotionala a doamnei deputat. Cred ca este o discutie pe care eu mi-as dori sa o port in cadrul partidului, nu la televiziune", a afirmat Marcel Ciolacu.

Intrebat daca Cristina Burciu va fi exclusa din PSD, Marcel Ciolacu a raspuns ca decizia poate fi luata numai in forurile partidului.

"Eu cred in continuare ca e un drum lung intre a anunta si a face acest gest, sa vedem, sa traim pana luni. A fost o decizie emotionala pe fondul problemelor care sunt acolo", a adaugat Ciolacu.

Chestionat daca vor fi si alti parlamentari PSD care vor sustine Guvernul Orban, Ciolacu a spus ca din semnalele primite "nu exista astfel de intentii".

"Nu sunt paranormal, nu citesc in stele, nu citesc in ganduri. Din discutiile avute astazi, impreuna cu liderul de grup, Alfred Simonis, cu un grup de 50 de parlamentari, am stat de vorba astazi in biroul meu, din semnalele care sunt, nu exista astfel de intentii", a mai sustinut Ciolacu.

Deputatul PSD Cristina Burciu a anuntat, miercuri, ca a decis sa sustina investirea Guvernului Orban.

"Am decis sa sustin investirea in functie a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru ca Romania nu isi poate permite sa intre intr-o criza guvernamentala. Un astfel de caz ar insemna ca situatia fiecarui roman sa fie afectata de instabilitatea generata de neinvestirea unui nou Guvern", a scris deputatul social-democrat, pe pagina sa de Facebook.

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului pentru investirea Guvernului Orban va avea loc luni.

Citeste si

Citeste si:
Președintele Klaus Iohannis face o vizită de stat în Egipt. Agenda întâlnirilor cu oficialii de la Cairo
Președintele Klaus Iohannis face o vizită de stat în Egipt. Agenda întâlnirilor cu oficialii de la Cairo
Preşedintele României face miercuri, 27 octombrie, o vizită de stat în Egipt, la invitaţia preşedintele Abdel Fattah El-Sisi. Preşedintele Iohannis va fi primit la ora 11:00, la Palatul...
Ludovic Orban, tot mai aproape de a-și da demisia din PNL. Cine sunt liberalii care l-ar putea urma
Ludovic Orban, tot mai aproape de a-și da demisia din PNL. Cine sunt liberalii care l-ar putea urma
Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a anunțat marți, 26 octombrie, că și-a dat demisia din grupul parlamentar al liberalilor, continuându-și activitatea ca parlamentar neafiliat. Orban a...
Sursa: AGERPRES
Comentarii