Prima reactie din PSD dupa respingerea Rovanei Plumb la Bruxelles

Joi, 26 Septembrie 2019, ora 14:49
17913 citiri
Prima reactie din PSD dupa respingerea Rovanei Plumb la Bruxelles
Foto: Facebook/Rovana Plumb

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat, joi, in legatura cu respingerea in Comisia Juridica a Parlamentului European a candidaturii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, ca trebuie parcurse mai multe etape si nu a fost inca votul in Parlamentul European, mentionand ca PSD nu are o varianta de rezerva, ci 10.

"Nu am citit stirea, lasati-ma sa ma informez, stiam ca e inca in comisie....A fost la acea comisie, nu la votul in Parlament. Vedeti ca sunt niste etape, niste comisii, pana la votul in Parlament...era mai incolo", a afirmat Ciolacu, la Parlament, intrebat in legatura cu ce va face PSD dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa in Comisia JURI de la Parlamentul European.

Intrebat daca PSD are o varianta de rezerva, Ciolacu a raspuns: "Stiti la fel de bine ca si mine ca PSD nu are o varianta, are 10 variante de rezerva".

Candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsa joi de Comisia juridica a Parlamentului European.

Vezi si alte reactii dupa respingerea de la Bruxelles

#Ciolacu respingere Plumb comisar, #respingere Plumb comisar european , #presedinte Camera Deputatilor