PSD se gandeste deja la motiune de cenzura. Ciolacu: Asta e scopul Opozitiei

Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 18:35
6190 citiri
PSD se gandeste deja la motiune de cenzura. Ciolacu: Asta e scopul Opozitiei
Foto: Facebook/Ion Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat, luni seara, ca PSD deja se gandeste la o motiune de cenzura.

"Le doresc succes, cum ii doresc succes domnului Orban si la urmatoarea motiune pe care o sa o depuna PSD", a spus Ciolacu.

Intrebat daca pregatesc deja o motiune de cenzura, acesta a spus ca: "Asta e scopul Opozitiei. Ii lasam sa treaca luna de miere".

Acesta a explicat de ce nu s-a prezentat la votul din Parlament. Ciolacu a mentionat ca avand in vedere faptul ca unii ministri nu au trecut de comisii, ar fi trebui schimbati.

"Este motivul principal pentru care nu am participat la votul de investire. In comparatie cu dl premier, eu respect votul de astazi al Parlamentului, acest guvern este legitim, este un vot care trebuie respectat", a punctat Ciolacu.

Intrebat daca social-democratii care au votat pentru investirea Guvernului Orban vor fi exclusi din PSD, Ciolacu a spus ca in mod categoric.

"A fost o decizie luata in Cex: nu ne vom prezenta. Au fost doi colegi din PSD care au votat (jurnalistii i-au atras atentia ca au fost 4 - n.red.) Haideti sa fim mai clari pentru telespectatori. Ca sa fim mai clari. Anumiti PSD-isti au reusit sa dea un guvern jos si sa impuna un alt guvern.

Ne aflam in fata unui Guvern minoritar si vom vedea cum vom functiona in continuare. Cei care au votat vor fi exclusi categori. Nu exista alta cale cand votezi un Guvern cand hotararea partidului a fost alta. Daca majoritatea a decis ca daca votezi vei fi exclus, vei fi exclus categoric", a punctat Ciolacu.

Amintim ca Guvernul Orban a trecut testul Parlamentului si a primit azi votul de investitura. Au fost 240 de voturi pentru si 0 impotriva.

Vezi reactiile de pe scena politica

Citeste si Viorica Dancila, dupa investirea Guvernului Orban: E o zi neagra pentru democratie. Avem un presedinte dictator

Eveniment Quarterly Report

Când ar putea fi următoarea șansă a României pentru aderarea la Schengen. Consiliul JAI din decembrie a decis că nu va exista un vot
Când ar putea fi următoarea șansă a României pentru aderarea la Schengen. Consiliul JAI din decembrie a decis că nu va exista un vot
Eurodeputatul român Nicu Ştefănuţă, afiliat la grupul Verzilor, a declarat că lipsa unei decizii pozitive privind aderarea României la spaţiul Schengen în Consiliul Justiţie şi Afaceri...
Mesajul Ramonei Bădescu după ce s-a alăturat AUR: ”Am primit amenințări cu moartea”
Mesajul Ramonei Bădescu după ce s-a alăturat AUR: ”Am primit amenințări cu moartea”
Actriţa Ramona Bădescu s-a alăturat partidului AUR. Ea a spus că, deşi trăieşte de peste trei decenii la Roma, mereu a fost cu gândul la România, iar întotdeauna sângele ei a fost de...
#Ciolacu motiune cenzura Orban , #presedinte Camera Deputatilor