Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau in timpul conferintei de presa si a fost dus urgent la spital (Video) UPDATE

Duminica, 10 Mai 2020, ora 13:54
27462 citiri
Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau in timpul conferintei de presa si a fost dus urgent la spital (Video) UPDATE

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau in timpul unei conferinte de presa pe care o sustinea duminica la pranz, la sediul central al partidului. El a fost transportat urgent la spital, iar primele analize au iesit bine, anunta PSD.

UPDATE 12:34 - Marcel Ciolacu a fost urcat intr-o masina si a parasit sediul PSD, in conditiile in care ambulanta chemata la 112 nu a sosit, relateaza Digi24.

Aceeasi sursa relateaza ca PSD transmite, intr-un comunicat de presa, informatii conform carora Marcel Ciolacu si-a revenit si a mers pe picioarele lui la masina personala, fara sa precizeze daca masina cu care liderul PSD a plecat avea sau nu un alt sofer decat liderul PSD.

UPDATE 13:03 - Intr-adevar, Marcel Ciolacu si-a revenit si a schimbat cateva cuvinte cu jurnalistii, la plecarea de la sediul PSD. El s-a urcat in spatele masinii de protocol, care l-a transportat la Spitalul Militar Central, relateaza Digi24.

Foto: captura Digi24

UPDATE 13:50 - Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a iesit in curtea sediului central pentru a le da cateva informatii jurnalistilor.

El a afirmat ca primele rezultate ale analizelor efectuate de Marcel Ciolacu sunt bune si ca se presupune ca a fost o criza de lipotimie.

Lucian Romascanu a mai precizat ca Marcel Ciolacu "nu are niciun fel de istoric medical".

"Analizele sunt in regula. Coronavirus nu e, probabil va fi testat", a mai spus acesta, explicand ca in sala de conferinte era o lipsa de aer si ca "de saptamana viitoare o sa facem conferintele de presa in aer liber".

Intrebat de jurnalisti, purtatorul de cuvant al PSD a explicat ca Marcel Ciolacu a fost cel care "a refuzat" sa fie luat de ambulanta, "starea sa fiind buna".

"Protocolul SPP prevede ca se poate duce cu masina la spital, ceea ce s-a si intamplat", a mai precizat acesta.

Conferinta intrerupta dupa 10 minute

Marcel Ciolacu a inceput conferinta de presa fara nicio problema, insa dupa circa 10 minute a inceput sa tremure si era cat pe ce sa cada din picioare, fiind sustinut de colegi (final video, n.red):

Televiziunile au intrerupt transmisiunile in direct. Conform unor surse, la sediul PSD a fost chemata o ambulanta, iar jurnalistii au fost evacuati.

Marcel Ciolacu are 52 de ani si nu este cunoscut cu afectiuni majore.

Intr-o interventie la Digi24, medicul Tudor Ciuhodaru a spus ca pot fi mai multe cauze pentru ceea ce s-a intamplat, inclusiv o scadere a glicemiei sau un infarct, insa doar investigatiile ulterioare vor arata ce s-a intamplat.

Conform Digi24, Marcel Ciolacu a fost dus in sala de conferinte din sediul PSD in starede constienta.

Citeste si:
Marcel Ciolacu va veni în Parlament cu bilanțul „nefardat” al primelor 6 luni de guvernare
Marcel Ciolacu va veni în Parlament cu bilanțul „nefardat” al primelor 6 luni de guvernare
PSD va prezenta în fața Parlamentului, joi, de la ora 18.00, bilanţul primelor 6 luni de guvernare. Liderul partidului, Marcel Ciolacu, a afirmat că bilanţul va fi unul cinstit şi realist,...
Cenzura odioasă impusă de „infamul Doi și-un sfert”. Istoricii nu mai pot cerceta documentele sensibile din istoria României
Cenzura odioasă impusă de „infamul Doi și-un sfert”. Istoricii nu mai pot cerceta documentele sensibile din istoria României
Istoricii și cercetătorii români acuză serviciul de informații al Ministerului Afacerilor Interne că le-a „tăiat” accesul la studiul documentelor sensibile din trecutul recent al țării...
Comentarii