Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau in timpul conferintei de presa si a fost dus urgent la spital (Video) UPDATE

Duminica, 10 Mai 2020, ora 13:54
28671 citiri
Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau in timpul conferintei de presa si a fost dus urgent la spital (Video) UPDATE
Foto: captura video Facebook / PSD

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau in timpul unei conferinte de presa pe care o sustinea duminica la pranz, la sediul central al partidului. El a fost transportat urgent la spital, iar primele analize au iesit bine, anunta PSD.

UPDATE 12:34 - Marcel Ciolacu a fost urcat intr-o masina si a parasit sediul PSD, in conditiile in care ambulanta chemata la 112 nu a sosit, relateaza Digi24.

Aceeasi sursa relateaza ca PSD transmite, intr-un comunicat de presa, informatii conform carora Marcel Ciolacu si-a revenit si a mers pe picioarele lui la masina personala, fara sa precizeze daca masina cu care liderul PSD a plecat avea sau nu un alt sofer decat liderul PSD.

UPDATE 13:03 - Intr-adevar, Marcel Ciolacu si-a revenit si a schimbat cateva cuvinte cu jurnalistii, la plecarea de la sediul PSD. El s-a urcat in spatele masinii de protocol, care l-a transportat la Spitalul Militar Central, relateaza Digi24.

Foto: captura Digi24

UPDATE 13:50 - Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a iesit in curtea sediului central pentru a le da cateva informatii jurnalistilor.

El a afirmat ca primele rezultate ale analizelor efectuate de Marcel Ciolacu sunt bune si ca se presupune ca a fost o criza de lipotimie.

Lucian Romascanu a mai precizat ca Marcel Ciolacu "nu are niciun fel de istoric medical".

"Analizele sunt in regula. Coronavirus nu e, probabil va fi testat", a mai spus acesta, explicand ca in sala de conferinte era o lipsa de aer si ca "de saptamana viitoare o sa facem conferintele de presa in aer liber".

Intrebat de jurnalisti, purtatorul de cuvant al PSD a explicat ca Marcel Ciolacu a fost cel care "a refuzat" sa fie luat de ambulanta, "starea sa fiind buna".

"Protocolul SPP prevede ca se poate duce cu masina la spital, ceea ce s-a si intamplat", a mai precizat acesta.

Conferinta intrerupta dupa 10 minute

Marcel Ciolacu a inceput conferinta de presa fara nicio problema, insa dupa circa 10 minute a inceput sa tremure si era cat pe ce sa cada din picioare, fiind sustinut de colegi (final video, n.red):

Televiziunile au intrerupt transmisiunile in direct. Conform unor surse, la sediul PSD a fost chemata o ambulanta, iar jurnalistii au fost evacuati.

Marcel Ciolacu are 52 de ani si nu este cunoscut cu afectiuni majore.

Intr-o interventie la Digi24, medicul Tudor Ciuhodaru a spus ca pot fi mai multe cauze pentru ceea ce s-a intamplat, inclusiv o scadere a glicemiei sau un infarct, insa doar investigatiile ulterioare vor arata ce s-a intamplat.

Conform Digi24, Marcel Ciolacu a fost dus in sala de conferinte din sediul PSD in starede constienta.

Eveniment Quarterly Report

Ciucă le transmite un mesaj românilor care își serbează onomastica de sfântul Andrei
Ciucă le transmite un mesaj românilor care își serbează onomastica de sfântul Andrei
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, ne îndeamnă joi, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, să ne inspirăm din exemplul Ocrotitorului României, să fim curajoşi şi înţelepţi pentru a...
Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia...
#Ciolacu facut rau , #presedinte PSD
Comentarii