Ce spune Marcel Ciolacu despre candidatura Laurei Vicol, avocata fugarilor Alina Bica si Daniel Dragomir, pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputatilor

Luni, 19 Octombrie 2020, ora 13:51
7804 citiri
Ce spune Marcel Ciolacu despre candidatura Laurei Vicol, avocata fugarilor Alina Bica si Daniel Dragomir, pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputatilor

Avocata Laura Vicol, cunoscuta pentru faptul ca i-a aparat pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica si pe fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, deschide lista candidatilor la Camera Deputatilor a PSD Dolj.

Intrebat ce parere are despre candidatura Laurei Vicol, Ciolacu a raspuns ca "am luat act, nu o cunosc pe doamna Laura Vicol. Nu am auzit sa fie nici corupta, nici neprofesionista. Am inteles ca sunt probleme ca a avut anumiti clienti, ca si avocat. Daca dumneavoastra luati un interviu unui criminal inseamna ca nu mai aveti dreptul sa aveti viata politica? O sa o analizam impreuna cu colegii mei din cadrul Consiliului Politic National".

"Din punct de vedere al criteriilor principale de profesionalism, nu are niciun dosar penal, nu e implicata in nicio ancheta penala. Nu cred ca este vreo problema. Sunt sigur ca maine o sa va spunem decizia partidului", a mai spus liderul PSD.

Vicol a fost acuzata in trecut de DNA de mai multe infractiuni, dar declarata nevinovata de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Alina Bica nu e singurul nume cunoscut aflat pe lista clientilor Laurei Vicol. Pe ea s-au mai numarat si interlopul Marius Alecu, zis Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, dar si fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare si fugit intre timp din tara, mai precizeaza Libertatea.