Marcel Ciolacu susține că fostul premier Mihai Tudose nu e bețiv: „Nu-l ajută fața, dar nu a atins alcool de 25 de ani, nu-i place”

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 17:01
5364 citiri
Marcel Ciolacu susține că fostul premier Mihai Tudose nu e bețiv: „Nu-l ajută fața, dar nu a atins alcool de 25 de ani, nu-i place”
Mihai Tudose, fost premier PSD FOTO Hepta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, la Radio Guerilla, că fostul premier social-democrat Mihai Tudose, actual vicepreședinte PSD și europarlamentar, nu este bețiv dar „îl ajută fața să meargă acestă teorie”.

„Cred că eu și Tudose ne cunoaștem de peste 20 de ani, suntem și prieteni, chiar prieteni de familie (....) Teoria că Tudose e bețiv, vreau să vă anunț că Mihai Tudose nu atinge alcool. Niciodată. Nu doar că nu atinge alcool, nu a atins alcool de 25 de ani. Niciodată. Am fost împreună în concedii, revelioane, nu-i place, nu atinge. Tudose și soția lui nu ating alcool. Astea sunt povești. Acuma, că pe Mihai îl ajuta fața să meargă aceasta teorie, e cu totul altceva”, a declarat, amuzat, Marcel Ciolacu, potrivit Știripesurse.ro.

Ciolacu: „Guvernul Cîţu e căzut. Nu există altă soluţie decât cea a alegerilor anticipate”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Guvernul Cîţu este "căzut", "cu sau fără moţiunea de cenzură" şi trebuie să vină pentru un vot de încredere în Parlament, considerând că "nu există altă soluţie decât aceea a alegerilor anticipate".

"Guvernul Cîţu este căzut. În momentul în care Cîţu l-a schimbat pe Stelian de la Justiţie şi n-ai făcut o altă desemnare, conform Codului administrativ, în cinci zile, de alt ministru, deci cu alte cuvinte ai schimbat compoziţia politică a guvernului, în 45 de zile - este decizia CCR, deci nu poate să o încalce nimeni - trebuie să vină pentru un vot de încredere în Parlament, cu moţiune, fără moţiune. Eu am spus foarte clar: PSD va vota orice moţiune care o să vină la vot. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă la CCR cu moţiunea celor de la AUR şi alianţa AUR - USR", a declarat Ciolacu la Radio Guerrilla.

El a adăugat că textul moţiunii de cenzură ar fi trebuit construit prin colaborare, în care să fie menţionat şi USR PLUS, care a fost la guvernare.

"N-am înţeles de ce nu ne-am aşezat toţi trei, acum era şi votată moţiunea. De ce n-am stat toţi trei să găsim un text. Sau mă fac că nu înţeleg. USR a vrut o alianţă cu AUR, ca în textul moţiunii să nu apară USR. Nu poţi să te faci că USR n-a fost la guvernare în această perioadă, nu poţi să te faci că USR nu a livrat nimic din ceea ce a promis. (...) PSD a depus moţiuni pe care le-a contestat Orban la CCR, acum nu mai e de acord cu contestaţiile la CCR. (...) Acum, USR semnează cu AUR şi eu "am umblat cu PNL". Dacă semnam cu ei, ieşea PNL-ul: "PSD-ul este în blat cu USR-ul". Este o politică mică", a susţinut liderul PSD.

#Marcel Ciolacu PSD, #Mihai Tudose, #PSD, #betivi , #stiri Marcel Ciolacu