Mandat de arestare în lipsă pe numele concubinului femeii a cărei fiice de 12 ani a fost găsită moartă în canapea

Miercuri, 07 Iunie 2023, ora 22:48
2053 citiri
Mandat de arestare în lipsă pe numele concubinului femeii a cărei fiice de 12 ani a fost găsită moartă în canapea
Marcel Ilie Șerbiuc și Simona Monica Iftimovici sunt principalii suspecți FOTO ziarulromanesc.de

A fost emis mandat de arestare în lipsă pentru concubinul femeii a cărei fiică de 12 ani fost găsită moartă, într-un sac de plastic ascuns în dormeza patului, transmite G4Media.

Conform unor surse G4Media, mama audiată prin videoconferință spune că nu era acasă când se presupune că s-a întâmplat fapta. Femeia adăugat că atunci când a ajuns acasă nu a mai găsit fata, iar concubinul a spus că fiica ei a plecat înapoi la tată, mai arată sursa citată. Ulterior, femeia a explicat că au plecat în Spania.

Simona Monica Iftimovici (38 de ani), mama fetiței de 12 ani al cărei cadavru a fost descoperit într-un apartament din București, a fost reclamată la poliția spaniolă de către colegii de muncă.

Fotografia femeii căutată de autoritățile române s-a viralizat pe internet, ajungând până la comunitățile de români din Spania. Un bărbat român și-a recunoscut colega de muncă și a alertat polițiștii spanioli. Femeia a fost reținută, marți la Lleida, Spania, dar se pare că între timp nu se mai află în custodia polițiștilor, ea fiind eliberată. Această informație nu a fost însă confirmată oficial.

Simona Monica Iftimovici este principalul suspect în uciderea fetiței de 12 ani, alături de actualul ei partener, Marcel Ilie Șerbiuc. Bărbatul nu a fost încă prins, fiind căutat atât în Spania, dar și în Olanda unde se presupune că se ascunde.

Marcel a dispărut în aprilie, când se crede că cei doi, fără să fie clar încă rolul fiecăruia, au participat la moartea fetei, al cărei cadavru a fost descoperit săptămâna trecută, ascuns sub o canapea din apartamentul din cartierul Berceni al Capitalei.

Polițiștii spanioli au primit de la colegii lor români informații că femeia, mama fetei, devenise principalul suspect în comiterea infracţiunii, după ce au confirmat prin ADN că trupul găsit este cel al Anei Maria. Serviciile de informații românești, anunță presa spaniolă, l-au localizat în Catalonia, dar suspectul nu a fost încă prins.

Alți români, locuitori în Alpicat, au fost cei care au descoperit-o pe Simona Monica Iftimovici, după ce fotografia cu portretul acesteia ”se răspândea ca focul de pădure”, în comunitățile de români, scrie presa spaniolă. Unii dintre compatrioții ei au informat polițiștii că femeia care a apărut la televiziunea din țara lor este o femeie care a fost acolo (în Lleida n.r.) de câteva luni și frecvent barurile și spațiile unde erau cazați români.

PSD Argeș l-a exclus din partid pe Ion Georgescu. Primarul din Mioveni a fost prins când returna mită
PSD Argeș l-a exclus din partid pe Ion Georgescu. Primarul din Mioveni a fost prins când returna mită
Conducerea PSD Argeş a votat, miercuri seara, excluderea din partid a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie. "Întrunit în şedinţă...
Sorin Lavric a omagiat un legionar în Parlament, la doar două săptămâni după ce liderul AUR condamna antisemitismul
Sorin Lavric a omagiat un legionar în Parlament, la doar două săptămâni după ce liderul AUR condamna antisemitismul
Senatorul AUR Sorin Lavric l-a omagiat pe Tache Rodas, lider al unei grupări legionare și deținut politic, în cadrul unei declarații politice din Parlamentul României, de pe 13 septembrie....
#marcel ilie serbiuc, #simona monica, #politisti spanioli , #politie