Marcel Pușcaș, director general la FCU Craiova: ”Sepsi e noua campioană a României!”

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 18:39
4485 citiri
Marcel Pușcaș, director general la FCU Craiova: ”Sepsi e noua campioană a României!”
Marcel Pușcaș

Meciul dintre ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U 1948 Craiova, din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat definitiv, duminică, în min. 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor olteni.

În min. 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis în primă instanţă cele două echipe la vestiare din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale fanilor oaspeți. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza noilor scandări ale suporterilor.

O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Marcel Pușcaș, director general al clubului din Bănie, a comentat evenimentele de pe stadionul lui Sepsi, susținând că mult mai corectă ar fi fost evacuarea fanilor olteni.

”Am văzut un exces de zel ieșit din comun. Niște suporterii de-ai lor ne-au spus că unii suporteri ai Petrolului au scandat la fel și nu s-a întâmplat nimic. Probabil directiva este să se dea un exemplu, dar ce facem cu soluția intermediară?

Se putea încheia totul cu evacuarea suporterilor. Au fost scandări și din partea lor, tot rasiste. Vom duce casetele și înregistrările. Au fost și înainte, și în timpul jocului.

Noi nu agreăm astfel de manifestări, dar există alte soluții care pot fi luate, să nu fie întrerupt jocul.

Când sunt înjurați oltenii, e rasism? Nu e rasism? De ce nu se întrerup jocurile?

Dacă eu organizez un eveniment și se întâmplă ceva, cine e de vină? Invitatul sau organizatorul? Cei de la Sepsi trebuiau să ia măsuri! Nu am văzut un om de ordine! Sepsi e cel puțin la fel de vinovată cum suntem noi. Dacă noi suntem penalizați, să fie penalizați și cei de la Sepsi!

O să vină peste câteva etape FCSB la Sepsi, la fel o să se întâmple! Iar câștigă Sepsi cu 3-0? Vine apoi Rapidul, iar câștigă Sepsi cu 3-0? Vine după ”U” Cluj, iar 3-0? Păi să-i dăm campionatul lui Sepsi, să nu mai jucăm. Dacă se continuă așa, Sepsi e noua campioană a României.

Cine e obligat să educe sute sau mii de oameni? Eu? Clubul nu se ocupă de educarea suporterilor”, a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport Special.

Citește și:
Reacția lui Adrian Mititelu în miezul nopții după ce echipa lui a fost umilită de Sepsi: "Nu am existat, e o seară neagră"
Reacția lui Adrian Mititelu în miezul nopții după ce echipa lui a fost umilită de Sepsi: "Nu am existat, e o seară neagră"
Echipa Sepsi OSK a învins joi, pe teren propriu, echipa FCU Craiova, scor 4-0, în ultimul meci al sezonului regular. Oltenii au căzut pe locul 7 în campionat şi au ratat intrarea în play-off....
”Finala” Sepsi - FCU Craiova se joacă joi. Ce crede ”Oracolul” Mitică Dragomir: ”E o semi-profeție”
”Finala” Sepsi - FCU Craiova se joacă joi. Ce crede ”Oracolul” Mitică Dragomir: ”E o semi-profeție”
Meciul Sepsi - FCU Craiova, rejucarea partidei suspendate din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni, va stabili joi, de la ora 21.00, ultima echipă calificată în play-off-ul Superligii....
#Marcel Puscas, #FCU Craiova, #sepsi, #campioana , #stiri fotbal