Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Marcel Răducanu, dur cu fotbaliștii naționalei: "Se gândesc doar la manele, la gagici, la tatuaje"

Miercuri, 15 Iunie 2022, ora 22:55
3893 citiri
Marcel Răducanu, dur cu fotbaliștii naționalei: "Se gândesc doar la manele, la gagici, la tatuaje"
Marcel Răducanu. Foto: Facebook / Marcel Răducanu

Umilința naționalei, 0-3, cu Muntenegru i-a experat pe foștii fotbaliști ai României.

Marcel Răducanu nu a avut milă de tricolorii lui Edi Iordănescu.

Naționala este pe ultimul loc în grupă, cu doar 3 puncte, după patru partide din Liga Națiunilor.

Marcel Răducanu folosește cuvinte dure la adresa jucătorilor României, cei care s-au făcut de râs în partida cu Muntenegru.

"Ce putem să mai spunem. I-am criticat și după meciul cu Muntenegru, apoi la meciul cu Bosnia. Ce să facem cu acești săraci jucători de fotbal. Nu putem să îi numim fotbaliști. Sunt jucători care săracii se chinuie, îi chinuie mingea, îi chinuie pe spectatori, îi chinuie pe toți. L-am avut pe Daum care nu a fost bun, l-am avut pe Contra, pe Rădoi, acum îl avem pe Edi. Până la urmă tot acolo ajungem, că nu au jucătorii valoare.

Cei din Muntenegru au altă mentalitate, atitudine. La meciul cu Finlanda au încercat să ajungă la finalizare în prima repriză, apoi s-au stins. Finlandezii au avut o grămadă de ocazii când puteau să înscrie. Băieții ăștia se gândesc doar la contractele de afară, să câștige bani, la manele, la gagici, la bărci, la tatuaje, la asta se gândesc ei.

Să îl lăsăm pe Edi, poate a fost neinspirat, dar, băi, intră pe teren, mori pentru România. Asta mă supără pe mine, dacă nu știu fotbal, măcar lupt, încerc să fac ceva. Păi vine Alibec care e mai gras ca mine, el nu aleargă, se rostogoleste. El a făcut întindere în vestiar, când și-a luat chiloții pe el. Oricine ar veni nu face față. Se vorbesc de sute de milioane, dar când intră pe teren nu arată nimic. Poate să vină Klopp sau Mourinho că nu au ce să facă, nu au material", a declarat Marcel Răducanu la Digi Sport Special.

Stabilit în Germania, Marcel Răducanu a jucat nouă sezoane pentru Steaua București.

La un turneu cu echipa națională, el a rămas în străinătate, 1981, cerând apoi azil politic.

Marcel Răducanu a jucat 6 ani pentru Borussia Dortmund până în 1988, în 163 meciuri, iar pentru România a evoluat în 21 de meciuri și a marcat trei goluri.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Marcel Raducanu, #nationala fotbal Romania, #Romania Muntenegru, #fotbalisti romani top , #nationala