Ziare.com
Home > Personalitati > Marcu Tudor
Marcu Tudor
Evacuare la PRM: Fratele lui Vadim, preluat de un echipaj SMURD (Video)

Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 10:53

Evacuare la PRM: Fratele lui Vadim, preluat de un echipaj SMURD (Video)

Marcu Tudor / stiri Marcu Tudor

Marcu Tudor, fratele presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost luat cu salvarea din fata sediului formatiunii, dupa ce i s-a facut rau in timp ce se certa cu politistii care blocasera accesul in caldirea din srada Emile Zola din Capitala. Marcu Tudor a incercat sa intre cu forta in sediu, dar politistii nu l-au lasat, dat fiind ca se incearca evacuarea membrilor PRM din cladire, care a fost retrocedata printr-o hotarare judecatoreasca definitiva. In cele din urma, lui Marcu Tudor i s-a facut rau si la fata locului a fost chemat un echipaj SMURD, care l-a transportat pe fostul parlamentar la spital, conform Antena 3. Purtatorul de cuvant al PRM, Marius Marinescu, a fost cel care a solicitat ambulanta. In jurul orei 10:15, echipajul SMURD a sosit la sediul central al PRM aflat pe Strada Emile Zola din Capitala. Corneliu Vadim Tudor a coborat din biroul sau pentru a-si ajuta fratele sa ajunga la ambulanta. Liderul PRM ...

7 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Marcu Tudor, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Marcu Tudor
Marcu Tudor
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Marcu Tudor, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor