Mărturia primei persoane care i-a adus un omagiu reginei Elisabeta la Westminster Hall. A aștepta 50 de ore momentul

Vineri, 16 Septembrie 2022, ora 07:10
2342 citiri
Mărturia primei persoane care i-a adus un omagiu reginei Elisabeta la Westminster Hall. A aștepta 50 de ore momentul
Prima persaonă care i-a adus un omagiu reginei Elisabeta la Westmister Hall FOTO ITV

Prima persoană care a adus omagiu reginei Elizabeth II la Westminster Hall a spus că experienţa a ajutat-o să facă faţă morţii soţului ei. Ea a stat la coadă 50 de ore pentru a ajunge la sicriul reginei.

Vanessa Nanthakumaran, din Harrow, nord-vestul Londrei,are 56 de ani, iar soţul ei, Nallathamby Nanthakumaran, a murit în februarie.

Ea făcea de mâncare pentru pomenirea de şapte luni când a aflat că a murit regina Elizabeth II/

Vanessa a discutat cu jurnaliştii de la PA, joi, după ce a adus omagiu Reginei: "Mi-am pierdut soţul în februarie şi (văzând sicriul Reginei) m-a ajutat să depăşesc doliul. Mă ajută în a procesa durerea pierderii soţului meu".

Ea a afirmat că a sta la coadă timp de două zile şi a fi intervievată de presă a fost o "o experienţă diferită”. Vanessa a fost "fericită” pentru că a fost prima care i-a adus un omagiu reginei şi a fost "implicată un pic în istorie".

"Sunt atât de privilegiată că această oportunitate a fost oferită publicului. Îmi voi aminti de asta toată viaţa. Încă nu-mi vine să cred - este ireal că am reuşit", a afirmat ea.

Vanessa Nanthakumaran şi-a petrecut cele două zile cu Anne Daley, în vârstă de 65 de ani, din Cardiff, şi Grace Gothard, din sudul Londrei – a doua şi a treia persoană care s-a alăturat la coadă – şi au dormit pe rând într-un sac de dormit comun.

"Toată lumea a fost prietenoasă”, a spus Nanthakumaran, adăugând că voluntarii şi poliţiştii le-au adus mâncare şi cafea. Nanthakumaran a spus că noaptea de luni a fost „OK” şi „caldă”, dar seara de marţi "a fost provocatoare, deoarece ploua puternic”.

"Chiar dacă a fost ploaie sau soare, a meritat aşteptarea pentru regina noastră. Este o dată în viaţă – nu o vom mai vedea”, a spus ea. "Am fost hotărâtă să fac asta de când am aflat că regina a murit". La intrarea în Westminster Hall, ea a spus că era „foarte nervoasă” şi a simţit presiunea de a fi prima persoană de la coadă care îi aduce un omagiu.

"Mi-am controlat emoţiile când am intrat. Nu am vrut să intru emoţionată acolo, am vrut să o fac corect. Atmosfera a fost liniştită. M-am simţit ca şi cum aş fi singura persoană de acolo. A fost o experienţă tristă şi foarte emoţionantă”, a spus ea.

Vanessa Nanthakumaran a spus că a făcut o reverenţă, şi-a spus rugăciuni în gând şi i-a mulţumit Reginei pentru "serviciul ei măreţ”. "Abia când am trecut pe lângă ea, am simţit că a plecat cu adevărat, că este real, nu mai există şi nu o vom mai vedea vreodată”, a precizat femeia de 56 de ani.

Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Jurnalistul BBC Jonathan Beale a declarat că următorul pachet de ajutor acordat Ucrainei de către Marea Britanie include bombe Paveway. Recent, astfel de arme au fost folosite împotriva...
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
#Marea Britanie, #omagiu, #Regina Elisabeta a II a, #Westminster , #stiri Elisabeta a II-a