Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie. Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar FOTO

Sambata, 25 Iunie 2022, ora 10:51
61126 citiri
Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie. Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar FOTO
Alfie Best s-a născut într-o rulota, pe marginea drumului FOTO mirror.co.uk

Cel mai bogat țigan din Marea Britanie urmează să devină miliardar, deși s-a născut într-o rulotă pe marginea drumului.

Alfie Best, în vârstă de 52 de ani, care locuiește într-un conac de 6 milioane de lire sterline din Surrey, deține cel mai mare imperiu de parcuri rezidențiale din Marea Britanie, împreună cu compania sa, Wyldecrest Parks, care operează 97 de locații în toată țara.

Afacerea sa a devenit atât de succes încât Alfie crede că va atinge 108 parcuri până la sfârșitul anului - și va deveni miliardar odată ce va atinge ținta.

Alfie, care s-a născut lângă Leicester într-o rulotă pe marginea unui drum în timpul unei furtuni de zăpadă, a primit o ofertă de 950 de milioane de lire sterline pentru afacerile pe care le-a fondat - dar a refuzat-o.

Cu ofertele în așteptare gata de plecare și contractele deja în activitate, el crede că compania sa ar trebui să încheie anul la 800 de milioane de lire sterline și, în funcție de evoluția pieței, va avea active uriașe de 1 miliard de lire sterline.

Chiar dacă oferta pe care a primit-o l-ar fi transformat într-un miliardar, Alfie, care valorează 700 de milioane de lire sterline conform Sunday Times Rich List, a decis să refuze oferta și, în schimb, să-și cheltuiască o parte din noroc pe un elicopter nou.

El a cheltuit 4,5 milioane de lire sterline pe un elicopter nou-nouț - care este proiectat de Aston Martin - și este doar unul dintre cele 15 care au fost produse vreodată. Elicopterul ACH130 are șapte locuri, un sistem GPS de ultimă generație și o înregistrare adecvată a lui G-YPSE.

O performanță remarcabilă chiar și pentru Alfie, care are origini umile, așa cum a spus pentru The Sun: „Este incredibil – este departe de primul meu vehicul, un Ford Escort, pe care l-am vândut cu 1.100 de lire”.

În interiorul elicopterului de lux există o mică placă pe care scrie „Aston Martin G-YPS, ediția numărul 007, construită pentru Alfie Best” - care este un tribut pentru faptul că i s-a dat elicopterul 007, care este construit de compania de mașini preferată a lui James Bond.

Alfie spune că elicopterul a fost cumpărat în scopuri de muncă, ceea ce îi va permite să viziteze cinci parcuri pe zi și să-l salveze să conducă pe autostradă către toate parcurile sale din toată țara. Dar, deși are autorizație de a zbura, el a ales să angajeze un pilot după ce s-a prăbușit cu un elicopter când exersa cu decolarea și aterizarea cu instructorul său, potrivit Mirror.

Arma revoluționară ce l-ar putea face praf pe Putin: Capabilă să distrugă rachetele și avioane rusești în câteva secunde VIDEO
Arma revoluționară ce l-ar putea face praf pe Putin: Capabilă să distrugă rachetele și avioane rusești în câteva secunde VIDEO
Războiul lui Putin din Ucraina, care a trecut în al 3-lea an, trece prin diferite faze și este într-o continuă dinamică, antrenând și multe echipamente și logistică occidentale. O armă...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#Marea Britanie, #tigani Marea Britanie, #romi , #Marea Britanie