Business Focus: PFA versus SRL. Care sunt diferențele de impozitare după noile măsuri fiscale

Maria Grapini a devenit peste noapte membra PSD, desi luni inca mai aparea in partidul lui Dan Voiculescu

Marti, 26 Martie 2019, ora 23:48
9038 citiri
Maria Grapini a devenit peste noapte membra PSD, desi luni inca mai aparea in partidul lui Dan Voiculescu
Foto: Facebook / Cristian Preda

Maria Grapini a devenit peste noapte membra a PSD, cel putin pe site-ul Parlamentului European, dupa ce luni inca figura ca membra a Partidul Puterii Umaniste, formatiune fondata de Dan Voiculescu.

Transformarea a fost semnalata de eurodeputatul Cristian Preda, care arata luni ca este ilegal ca Maria Grapini, membra a PPU, sa figureze pe lista PSD pentru alegerile europene si ca, prin urmare, candidatura acesteia ar trebui descalificata.

"E evident ilegal ca Grapini, membra a unei formatiuni numite PPU, sa figureze pe lista PSD pentru europene. PPU nu a incheiat vreo alianta cu PSD si are un membru in BEC intrucat Grapini e deputata europeana. (...) triseaza. Ar trebui descalificata", scria Cristian Preda, luni, pe contul sau de Facebook.

In mai putin de 24 de ore, Preda a revenit cu imagini de pe site-ul Parlamentului European, care arata ca Maria Grapini figureaza, peste noapte, ca membra a PSD.

"Am semalat ieri frauda comisa de PSD, care a introdus-o pe lista sa de la europene pe Grapini, care era membra a Partidului Puterii Umaniste. Poza pe care am publicat-o ieri pe pagina mea (captura de aseara de pe situl PE) statea marturie. Azi, pe pagina PE, Grapini apare ca membra a PSD. Nimeni n-a anuntat public asa ceva. Nici sublima deputata, aflata la Strasbourg, nici vreun pesedist de la Bucuresti. Cand a devenit (...) membra PSD? Noaptea? Da, noaptea ca hotii...", scrie Cristian Preda.

Pe site-ul Parlamentului European, Maria Grapini figura ieri ca membra a Partidul Puterii Umaniste, formatiune fondata de Dan Voiculescu.

De altfel, acesta este si motivul pentru care PPU este reprezentat in Biroul Electoral Central, in care pot avea membri doar partidele care au eurodeputati. Nu este clar ce se va intampla acum cu acest reprezentat al PPU la BEC.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini fiind pe primele locuri. Listele vor fi depuse marti la Biroul Electoral Central.

Dragnea a explicat prezenta pe liste a unor persoane din afara PSD, spunand despre Carmen Avram ca apara principiul dreptatii si ca face parte dintr-o echipa de jurnalisti care a rezistat unor presiuni foarte mari, despre Chris Terhes ca a avut pozitii asumate cand altii taceau, iar despre Maria Grapini ca este apreciata in PSD pentru pozitiile pe care le-a avut in Parlamentul European.

Liderul PSD apreciat ca Rovana Plumb si Natalia Intotero, aflata si ea pe lista, nu ar trebui sa mai ramana in Guvern pana la alegerile din 26 mai.

Eveniment Quarterly Report

George Simion a mers însoțit de susținători la sediul Autorității Electorale. Pretențiile liderului AUR cu privire la alegerile din 2024
George Simion a mers însoțit de susținători la sediul Autorității Electorale. Pretențiile liderului AUR cu privire la alegerile din 2024
Preşedintele AUR, deputatul George Simion, s-a deplasat, joi, 21 septembire, la sediul Autorităţii Electorale Permanente, alături de mai mulţi susţinători ai partidului, unde a anunţat că...
Sebastian Burduja, despre piaţa de energie regenerabilă: „Investitorii serioşi sunt incomodaţi de cei care nu joacă în mod corect”
Sebastian Burduja, despre piaţa de energie regenerabilă: „Investitorii serioşi sunt incomodaţi de cei care nu joacă în mod corect”
Investitorii serioşi sunt incomodaţi de cei care nu joacă în mod corect în piaţa de energie regenerabilă, iar specula cu terenuri a devenit un fenomen în România, a afirmat joi, 21...
#Maria Grapini PPU, #Maria Grapini PSD , #europarlamentar