Barbu (PC): Grapini nu are un conflict cu Ponta. Afirmatiile au fost preluate gresit de presa (Video)

Miercuri, 25 Septembrie 2013, ora 15:54
932 citiri
Barbu (PC): Grapini nu are un conflict cu Ponta. Afirmatiile au fost preluate gresit de presa (Video)
Foto: Business24

Senatorul PC Tudor Barbu a declarat, miercuri, ca ministrul pentru IMM, Maria Grapini, nu are un conflict cu premierul Victor Ponta, iar afirmatiile acesteia referitoare la Guvern au fost preluate gresit de catre presa, iar ea nu a lezat cu nimic imaginea Guvernului.

"Conflictul dintre ministrul Grapini si Victor Ponta a fost creat de presa. Doamna Grapini nu a spus ca Guvernul este prost, ci ca ar intra in cartea recordurilor daca ar spune ca Guvernul este prost. Preluarea in presa a fost gresita.

Grapini nu a lezat cu nimic imaginea Guvernului, afirmatiile ministrului IMM au fost corecte, fondurile alocate IMM nu sunt ceea ce trebuie", a precizat, la o conferinta de presa, Tudor Barbu, intrebat de conflictul dintre Maria Grapini si Victor Ponta.

El a adaugat ca Maria Grapini a facut o afirmatie corecta preluata gresit de presa.

"Doamna Grapini a facut o afirmatie corecta preluata gresit din presa si trasformata intr-un scandal de presa nejustificat indreptat impotriva nu stiu cui, ori a PC, ori a doamnei Grapini, ori impotriva bunului mers intre domnul Ponta si doamna Grapini.

Imi pare rau personal ca domnul Ponta a preluat mult prea repede si prea ferm aceasta greseala de presa, amenintand-o pe doamna Grapini cu remanierea", a mai spus Barbu.

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut o discutie cu ministrul delegat pentru IMM, Maria Grapini, dupa ultimele declaratii ale acesteia legate de Guvern, si a precizat ca nu are "o problema" cu aceasta, dar ca trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru cand vorbeste cu presa.

Grapini a declarat, marti, ca poate sa intre in Cartea Recordurilor prin pozitia unicat a unui ministru care vine si spune in public ce prost este Guvernul din care face parte, si ca membrii acestuia nu inteleg mediul de afaceri.

Grapini: Demisionez daca imi cere premierul, imi asum afirmatiile

Aflat la Vilnius, premierul Victor Ponta a declarat ca responsabilitatea relatiei cu mediul de afaceri revine in primul rand chiar ministrului delegat pentru IMM, Maria Grapini, si ca, daca aceasta este nemultumita, atunci sigur va fi gasit un ministru mai bun.

Ulterior, Grapini a declarat ca va demisiona daca premierul Ponta ii va cere sa paraseasca functia, mentionand ca isi asuma afirmatiile referitoare la activitatea Guvernului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Tudor Barbu Grapini declaratii gresite, #Grapini declaratii preluate gresit, #Grapini declaratii presa eronat , #ministru delegat