Grapini: Demisionez daca imi cere premierul, imi asum afirmatiile

Marti, 24 Septembrie 2013, ora 17:33
2210 citiri
Grapini: Demisionez daca imi cere premierul, imi asum afirmatiile

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, a declarat ca va demisiona din fruntea ministerului daca prim-ministrul Victor Ponta ii va cere acest lucru. Afirmatiile deputatului PC au fost facute dupa ce premierul a spus ca, daca este nemultumita, se va gasi un ministru mai bun.

"Demisionez daca premierul mi-o va cere, imi asum afirmatiile privind activitatea Guvernului", a spus Maria Grapini, potrivit Mediafax.

Ponta o ameninta pe Grapini cu remanierea: Daca nu e multumita, vom gasi un alt ministru mai bun

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul vizitei in Lituania, ca o va inlocui pe ministrul Maria Grapini, daca ea are nemultumiri la adresa Guvernului.

"Nu cunosc declaratiile, insa evident ca relatia cu mediul de afaceri e responsabilitatea ei, daca nu e multumita, vom gasi un alt ministru mai bun", a precizat prim-ministrul despre Maria Grapini.

Ministrul delegat pentru IMM-uri mentionase mai devreme, la o conferinta de presa, ca problemele mediului de afaceri nu sunt intelese perfect la nivelul Executivului si ca uneori are impresia "ca merge pe contrasens" cand prezinta colegilor sai dificultatile firmelor.

"De aceea mi-as fi dorit ca mai multi oameni de afaceri sa-si asume acest risc si sa fie dispusi sa-si bage in acest malaxor intreaga cariera. M-am dus in sistemul public cu dorinta de incerca sa transmit in Executiv problema reala din mediul economic", a spus ministrul, la o conferinta de presa.

"Daca s-a inteles ca eu am apasat prea mult pe Guvern este ceva unicat, pentru ca niciun ministru nu a venit pana acum si sa spuna ce prost e Guvernul. Nu? Intru si eu in Cartea Recordurilor", a mai spus Grapini.

Ea a raspuns astfel unei critici aduse de Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, care i-a reprosat ministrului ca vorbeste prea mult despre ce trebuie sa faca statul pentru mediul de afaceri si pentru firme, si ca a apasat prea mult pedala Guvernului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#Maria Grapini demisie, #Ponta demisie Maria Grapini, #Maria Grapini declaratii Guvern , #ministru delegat
Comentarii
Poza Hahn
Hahn
rank 5
Grapini, dupa poza, nu prea ai mintile pe acasa !