Grapini, intalnire cu scantei cu hotelierii - scandal mult, solutii putine

Vineri, 17 Mai 2013, ora 15:59
1879 citiri
Grapini, intalnire cu scantei cu hotelierii - scandal mult, solutii putine

Ministrul Turismului Maria Grapini a avut o intalnire pe litoral cu hotelierii, cu scopul de a puncta problemele din acest moment si a incerca sa gaseasca solutii pana la inceperea sezonului estival.

Sedinta s-a transformat, insa, intr-o cearta in toata regula creand si mai multa confuzie de ambele tabere. Ba chiar Grapini a aflat abia in mijlocul taraboiului cine organizase intalnirea si, cum nervii cresteau cu fiecare replica primita, ministrul a amenintat ca pleaca.

Initial, Grapini a fost impaciuitoare, cerand propuneri de la cei prezenti.

"Aici n-am venit sa ne certam unii cu altii, aici n-am venit cu probleme punctuale, eu fac politici globale si vreau sa m-ajutati sa le fac bine. Sa va ganditi sa-mi propuneti 5 lucruri in domeniul dumneavoastra pe care le-ati face daca ati fi ministru in locul meu", a spus ministrul, potrivit B1 Tv.

Raspunsul, venit de la primarul din Navodari Nicolae Matei, n-a fost insa pe aceeasi lungime de unda.

"Vorbim mult si facem putin. Sunt lucruri care nu s-au indreptat. Am un proiect depus sa fac o zona de promenada. Avizele se obtin foarte greu, batem la usi inchise", a spus Nicolae Matei.

In discutie a intrat si presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin.

"Nu rezolv public problemele din minister! Am venit sa preiau probleme, va rog frumos! Aceasta este problema pe care o avem, pentru ca altfel trebuie sa ne ridicam sa plecam, intrucat nu suntem reprezentati in Cosiliul Consultativ si este pentru prima oara cand se intampla asta. Problemele litoralului romanesc", a spus presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii.

Vizibil iritata de interventia Corinei Martin, Grapini a cerut directorului Camerei de Comert Constanta, Ionut Juganaru, sa nu lase pe nimeni sa vorbeasca mai mult de cinci minute.

"Domnul Juganaru! V-am rugat sa moderati ca fiecare om sa vorbeasca cinci minute si sa plec cu probleme! Eu nu vin sa punctez acum o relatie intr-o asociatie, va rog foarte mult!", a spus apoi Maria Grapini.

"Va rog, doamna ministru, suntem la o intalnire organizata de Camera de Comert si Asociatia 'Litoral-Delta Dunarii'", a raspuns incurcat Juganaru.

"N-am stiut! Mie mi s-a spus doar de Camera de Comert!", a fost replica Mariei Grapini.

In final, sedinta a luat sfarsit fara nicio concluzie clara.

Citeste si:
Cătălin Drulă, despre cazul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă: „România nu-şi permite al doilea Dottore”
Cătălin Drulă, despre cazul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă: „România nu-şi permite al doilea Dottore”
Deputatul USR, Cătălin Drulă, a scris marţi, 18 ianuarie, pe Facebook că investigaţia Pressone arată cu dovezi clare că Nicolae Ciucă este ”unul dintre doctorii fake ai României, cu...
PNL și ALDE, la un pas de fuziune. În anticamera liberalilor așteaptă PMP
PNL și ALDE, la un pas de fuziune. În anticamera liberalilor așteaptă PMP
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat că marţi, 18 ianuarie, a avut loc prima întâlnire între comisiile de negociere ale PNL şi ALDE în vederea fuziunii celor două...