Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Maria Grapini anunta inceputul sfarsitului USL

Marti, 24 Septembrie 2013, ora 21:13
2984 citiri
Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Maria Grapini anunta inceputul sfarsitului USL

Era logic sa se ajunga aici. Maria Grapini, vicepresedinte PC, nu actioneaza sau declara ceva de capul ei, fara sa se consulte cu seful suprem, Dan Voiculescu.

Seful Antenelor si, in al doilea rand al PC, a inteles ca foloasele pe care spera sa le traga pe urma asocierii la USL s-au cam spulberat, praf si pulbere a ramas din ce-si imagina sa fie. Si atunci, ce sa mai spere de la USL?

Protectia impotriva justitiei? Nimic, pe 26 septembrie afla prima decizie a tribunalului Bucuresti in cazul ICA.

Izgonirea lui Basescu? Basme, Pact de Coabitare, din gura multe si nevrute, dar initierea unei noi suspendari a presedintelui, pe care si-ar fi dorit-o, ioc.

Afaceri? Numai ce se vede implicat intr-un alt dosar de santaj, alaturi de fiica si, posibil, ginere, pentru niste amarate de milioane de euro.

Si atunci, la ce sa mai stea in USL? Sa vada cum se prabuseste imperiul, cu sprijinul trustului sau de presa?

Nu mai bine dezlantuie razboiul razbunarii, sa-i mearga fulgii lui Ponta, sa vada ce a avut si ce a pierdut, pentru ca nu stie sa asculte de cei cu bani si trusturi de presa?

Este de presupus ca toti ministri, toata sutinerea parlamentara, se vor retrage la un semn a lui Voiculescu, cat mai curand cu putinta.

In sah ramane PNL, cu care PC a mai avut clinciuri pe diferite teme. Ce va face Antonescu? Va risca sa intre si el sub tirul necrutator al tunurilor de calibru A3 de la Intact?

O problema delicata, pe care liberalii trebuie s-o gestioneze rapid si cu mare grija.

Socoteala lui Voiculescu e simpla. Nu m-ati aparat, m-ati lasat in bataia anchetelor si "urechilor" DNA si SRI? Ei lasa, va arat eu cine-i mai tare in politica romaneasca.

Mai mult decat a pierdut, nu prea mai are ce sa piarda. Ultime repriza, o batalie pe viata si pe moarte, cu toate antenele din dotare. Care pe care.

Vom avea spectacol, nu gluma!

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.Citeste si:
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Se încing spiritele în PSD după ce partidul a comandat un sondaj care o dă pe Gabriela Firea pe prima poziție într-un top al încrederii. În urmă cu câteva săptămâni, într-un alt...
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
Guvernul ia în calcul pentru iarna aceasta mai multe scenarii privind aprovizionarea cu gaze naturale. Conform unor surse politice, oficialii ar putea raționaliza consumul pentru companii, în...