Reactia Mariei Sharapova dupa ce a fost invinsa din nou de Serena Williams

Marti, 26 Ianuarie 2016, ora 08:22
12738 citiri
Reactia Mariei Sharapova dupa ce a fost invinsa din nou de Serena Williams
Foto: Ben Solomon/Tennis Australia

Maria Sharapova si-a recunoscut inferioritatea in fata eternei sale rivale, Serena Williams, dupa ce a pierdut un nou duel direct.

Rusoaica si-a laudat adversara, despre care a spus ca o forteaza sa munceasca si mai mult pentru a gasi solutii si a reusi in cele din urma sa o invinga.

"Cred ca la 5-5 in primul set increderea mea s-a schimbat putin. Serena a returnat bine in acele momente, m-a obligat sa fac un pas in spate. In schimburile de mingi nu am venit suficient in fata, nu am gasit unghiurile potrivite. Serena a reusit sa reintre in game-uri foarte bine, a avut un retur exploziv.

Cred ca, in mod normal, atunci cand servesti cu 180 km/h impotriva oricarei adversare este un as. Cu Serena, stim bine, returul este punctul ei forte. Este exploziva, sta aproape de linia de fund, si loveste mingea devreme. Nu iti ofera prea multe sanse.

Serena Williams a spulberat-o pe Sharapova la Australian Open

Trebuie sa caut oportunitatile, sa ajung in punctul in care am sansa de a juca impotriva ei. Sa incerc sa gasesc o cale sa schimb aceste lucruri. Daca nu joc impotriva ei, nu am sansa de a incerca lucruri noi.

Este desigur frustrant si motivant pentru ca ea este la un alt nivel. Te face sa cauti solutii si nu este vorba doar despre mine, ci despre multe alte jucatoare. Te face sa muncesci si asta te inspira", a spus Sharapova la conferinta de presa.

Serena Williams s-a calificat in semifinalele Australian Open dupa ce a spulberat-o in sferturi pe marea rivala Maria Sharapova.

Serena Williams, prima reactie dupa victoria cu Sharapova de la Australian Open (Video)

A fost un nou duel fara istoric, liderul clasamentului WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-4, 6-1.

Serena a obtinut astfel victoria cu numarul 19 din duelurile directe cu Sharapova, aceasta din urma ajungand la 11 ani fara succes in fata americancei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sharapova Serena Australian Open, #Sharapova Serena rezultat Australian Open, #Sharapova declaratie Serena Williams , #AustralianOpen