Mariah Carey l-a detronat pe Elvis

Duminica, 20 Aprilie 2008, ora 12:45
3224 citiri
Mariah Carey l-a detronat pe Elvis

Dupa ce a atins locul intai in Billboard Hot 100 cu 18 single-uri, Mariah Carey a reusit sa ii doboare recordul regelui Elvis Presley. Mai mult, vedeta este foarte aproape de a-i depasi si pe celebrii Beatles, care au ajuns pe primul loc in celebrul clasament cu 20 de melodii.

Cantecul care i-a adus aceasta performanta cantaretei americane este "Touch My Body", extras de pe albumul "E=MC2", care a debutat pe locul intai in clasamentul digital Billboard, cu peste 285.000 de descarcari, inregistrand o audienta de peste 115 milioane de ascultatori la posturile de radio din SUA, relateaza Evenimentul Zilei in editia online de duminica.

Mariah Carey, devine astfel, la varsta de 38 de ani, cea mai de succes cantareata din toate timpurile, avand peste 170 de milioane de albume vandute de la inceputul carierei, in 1990.

Carey s-a nascut pe 27 martie 1970 in Huntington, Long Island, New York. Este al treilea si ultimul copil al Patriciei Hickey, o fosta interpreta de opera si profesoara de vocal de origine irlandeza-americana, si al lui Alfred Roy Carey, un inginer de aeronautica de origine africana, americana si veneziana.

Interpreta, a cantat pentru prima oara in public cand era inca in scoalasi tot atunci a inceput sa compuna primele sale versuri. A absolvit liceul Harborfields, din Greenlawn, New York, insa avea absente destul de multe, din cauza inregistrarilor la casele locale de discuri, si concertelor locale; ulterior colegii ei i-au dat interpretei porecla "Mirage".

In anul 1998, Mariah Carey a intilnit la o petrecere, pe directorul casei de discuri "Columbia Records", Tommy Mottola, unde i-a inmanat sa asculte o caseta cu inregistrari de-a interpretei.

Mottola a ascultat piesele, in timp ce pleca de la petrecere, si a fost foarte impresionat de ceea ce a auzit. S-a intors sa o gaseasca pe Mariah, dar ea era de-acum plecata. Cu toate acestea, Mottola a semnat cu Mariah Carey un contract de colaborare impreuna.

Aceasta poveste a Cenusaresei a devenit o parte din publicitatea creata la intrarea interpretei in industria muzicala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mariah, #Carey, #elvis, #Presley, #Billboard , #melodii