O diva si-a lasat fanii sa o astepte trei ore in frig si ploaie. Pana la urma nici n-a mai cantat

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 11:58
6451 citiri
O diva si-a lasat fanii sa o astepte trei ore in frig si ploaie. Pana la urma nici n-a mai cantat
Foto: Wire Image

Mariah Carey este, fara indoiala, o diva. Insa cei care lucreaza indeaproape cu ea stiu ca artista are pretentii uneori greu de indeplinit, dovedindu-se o persoana dificila. Recent, aceasta a mai pus o caramida la baza acestui renume, lasandu-si fanii sa astepte in frig si ploaie, timp de trei ore, fara ca macar sa-si faca aparitia pana la urma.

Mariah Carey ar fi trebuit sa cante in New York, la ceremonia aprinderii luminilor bradului de Craciun de la Rockefeller Center. Insa diva nu si-a facut aparitia, fiind asteptata de fani, timp de trei ore, in ploaie, informeaza ContactMusic.

Artista ar fi trebuit sa cante faimosul "All I Want for Christmas" marti seara, urmand ca prestatia ei sa fie difuzata miercuri, de postul NBC. Organizatorii isi luasera deja masuri de precautie, chemand-o cu o zi inainte de difuzare, pentru a inregistra acest segment din program, stiindu-se faptul ca diva este imprevizibila. Iar Mariah chiar a oferit o surpriza, neprezentandu-se, informeaza si New York Daily News.

Dupa trei ore de asteptare, organizatorii au decis sa trimita publicul acasa, fara a oferi vreo explicatie.

In cele din urma, Mariah Carey a cantat miercuri. Inainte de a urca pe scena, aceasta a scris pe Twitter ca, marti, situatia nu a putut fi controlata de ea, cerand scuze publicului si mentionand ca niciodata nu si-ar dezamagi fanii, pentru ca au pastrat-o in inimile lor, asa cum si ea i-a pastrat in a ei.

ContactMusic sustine ca Mariah nu s-a prezentat marti din cauza ca a fost ocupata sa stabileasca impreuna cu avocatul detaliile partajului de Nick Cannon, dupa despartirea de acesta, in vara.

Mariah Carey continua seria aparitiilor bizare. Crapa totul pe ea (Foto)

Totusi, New York Daily News afirma ca hotelul in care cantareata era cazata era la numai 10 minute distanta de locul in care aceasta ar fi trebuit sa cante marti.

Conform publicatiei, care citeaza surse ce au organizat evenimentul, Mariah este cea mai dificila celebritate din cele cu care s-a colaborat pentru evenimente de acest gen. Petrecerea de aprindere a luminilor din bradul de Craciun de la Rockefeller se afla deja la editia cu numarul 82.

La petrecerea de la Rockefeller au urcat pe scena si Idina Menzel, LeAnn Rimes, Seth MacFarlane, Tony Bennett, Lady Gaga, Trisha Yearwood, Darius Rucker si Cyndi Lauper. Niciunul dintre acestia nu a oferit astfel de "surprize".

#Mariah Carey lipsit concert, #Mariah Carey pretentii diva, #Mariah Carey fani asteptat ploaie, #Mariah Carey Rockefeller Center, #Mariah Carey neserioasa , #melodii
Comentarii
Poza IL_VALACHO
IL_VALACHO
rank 1
Nu este sigur,dar asa se pare....