Hotelul cu bai si oglinzi aurite (Galerie Foto)

Marti, 26 Mai 2009, ora 19:32
9687 citiri
Hotelul cu bai si oglinzi aurite (Galerie Foto)

In plina criza mondiala, in Antalya, Turcia, s-a deschis cel mai scump hotel din lume. In hotelul de 1,65 de miliarde de dolari, un pahar de sampanie costa 25 de lire sterline.

O camera in care se afla zapada naturala, bai cu oglinzi aurite si o gondola care te ajuta sa traversezi piscina, in caz ca esti obosit, ducandu-te la destinatie in 30 de minute. Cam acestea sunt coordonatele hotelului Mardan, cel mai sump de pe batranul continent.

Conform Daily Mail, vedetele s-au ingramadit sa intampine intrarea sa pe piata. Printre acestea, Sharon Stone, Mariah Carey, Paris Hilton, Tom Jones, Richard Gere, Seal si Monica Belluci. Motivele pentru care s-au grabit sa-i calce pragul ar putea tine si de costurile exagerate. Pe banii lor, nu multi si-ar pemite sa-si ia o camera aici.

La Mardan Hotel, toaletele sunt controlate cu ajutorul telecomenzii, iar perna ti-o poti alege dintr-un meniu special conceput pentru asa ceva. Poate fi din lana sau nu, moale sau tare etc. Nisipul de pe plaja privata, 9.000 de tone, a fost adus de pe cele mai faimoase plaje ale Egiptului, fiind aproape alb.

O camera in cel mai scump hotel european costa 11.500 de lire sterline pe noapte. Dar cunoscatorii spun ca merita, aici fiind folosite 2.500 de tone de aur, 500.000 de cristale si 23.000 de metri patrati de marmura italiana.

In mijlocul piscinei se afla un acvariu scufundat, in care traiesc 2.400 de vietati subacvatice, printre care si rechini.

Hotelul dispune de nu mai putin de 11 restaurante, printre care si unul italian.

Musafirii invitati sa faca reclama evenimentului au fost distrati de Mariah Carey si Tom Jones, zvonindu-se ca Mariah a primit pentru efort 1 milion de lire sterline.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Mardan Hotel Turcia, #cel mai scump, #Hotel Mardan Antalya, #Mardan hotel scump, #Monica Belluci Mardan, #Sharon Stone inaugurare, #Mariah Carey hotel , #stiri Mariah Carey