Mariah Carey a fost umilita la cumparaturi: I-au fost refuzate cardurile in Beverly Hills

Marti, 04 Iulie 2017, ora 11:38
8249 citiri
Mariah Carey a fost umilita la cumparaturi: I-au fost refuzate cardurile in Beverly Hills
Foto: Twitter/Mariah Carey

Mariah Carey a trecut prin momente penibile in timp ce se afla la cumparaturi in Beverly Hills, atunci cand cardurile sale de credit au fost refuzate.

"Isi facea cumparaturile pe Rodeo Drive, unde cartile sale de credit au fost respinse", a declarat pentru Radar o sursa care a asistat la scena. Cand s-a intamplat la Louis Vuitton, a crezut ca e ceva accidental. Dar atunci cand s-a repetat de trei ori, "a fost jenata si umilita".

Carey, in varsta de 47 de ani, s-a comportat ca si cum ar fi fost o greseala, a parasit magazinele si apoi s-a intors insotita de staff-ul sau.

"S-a intors cu un asistent si cu managera sa, Stella [Bulochnikov], care a facut scandal", a adaugat sursa.

Pana la urma, cantareata nu a plecat cu mainile goale de la cumparaturi, persoanele care o insoteau platind cumparaturile cash, potrivit sursei citate.

"Mariah da vina pe managerul sau pentru anularile, amanarile si vanzarile slabe de bilete la turneul sau cu Lionel Richie. Ea s-a confruntat, de asemenea, cu o presa nefavorabila si a incheiat afaceri proaste. Stella continua sa ii spuna ca totul va fi bine, dar nu este asa", a explicat sursa.

Acesta nu este insa singurul ghinion financiar cu care s-a confruntat Mariah in ultimul timp. Artista a cheltuit milioane de dolari, pe care se pare ca nu le-ar avea, cu noul sau iubit, Bryan Tanaka, dupa ce a anulat show-urile din America de Sud din cauza platilor intarziate. In prezent, vedeta a dat in judecata compania care a promovat concertele.

Artista a castigat doar 6,3 milioane de dolari in 2014 si a cerut 50 de milioane de dolari de la fostul sau iubit, om de afaceri Beau Packer, dupa ce logodna lor s-a anulat.

#Mariah Carey umilita cumparaturi, #Mariah Carey refuz carduri credit , #stiri Mariah Carey