Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Averea ministrului Transporturilor: Terenuri, case, masini, dar si vaci si porci

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 12:16
3238 citiri
Averea ministrului Transporturilor: Terenuri, case, masini, dar si vaci si porci
Foto: Arhiva Gov.ro

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, si-a completat declaratia de avere, aceasta fiind publicata pe site-ul Guvernului.

Costescu detine impreuna cu familia, trei terenuri agricole, doua terenuri intravilane, trei apartamente si trei case de locuit in Horezu, Bucuresti, Constanta si Rosiori de Vede.

Astfel, Costescu are, impreuna cu sotia, trei terenuri agricole in Horezu si Radoiesti achizitionate sau mostenite 2007, 2010 si 2015, si doua terenuri intravilane in Bucuresti si Constanta. El mai detine, impreuna cu sotia, mama si surorile sale, trei apartamente si trei case de locuit in Bucuresti, Rosiori de Vede, Constanta si Horezu.

Costescu are si trei autoturisme Mitsubishi, BMW, Freelander, achizitionate intre anii 1995 si 2008, precum si o motocicleta KTV din 2008. El are trei conturi si depozite bancare de 41.000 euro, 4.500 dolari si 119.000 lei si o datorie la banca de 36.000 euro scadenta in 2019.

Costescu a declarat venituri in 2014 de 72.732 lei din functia de director la Sistematic Eng. Bucuresti, iar sotia de 96.000 lei de la Universitatea Politehnica.

El mai are venituri de 4.000 lei si de la Ferma Horezu unde detine 3 vaci, 3 vitei si 2 porci.

  • Ce avere are premierul Dacian Ciolos
  • Ce avere detine ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu
  • Ce avere detine ministrul de Interne, Petre Toba
  • Averea ministrului Muncii: Un apartament in Bucuresti
  • Ce avere are Achim Irimescu, ministrul Agriculturii
  • Ce avere are noul ministru al Apararii
  • Ce avere are Costin Borc, ministrul Economiei
  • Cine este si ce avere are Catalin Homor, noul sef al Companiei de Autostrazi si Drumuri
  • Averea ministrului Culturii: Cate case si terenuri are
  • Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
    Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
    Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
    Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
    Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
    Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
    #ministru Transporturilor avere, #Dan Costescu ministru declaratie avere, #averile ministrilor Ciolos , #ministrul Transporturilor