Tatal lui Marian Cozma, revoltat pe justitia din Ungaria: Vor sa ma omoare?

Vineri, 01 August 2014, ora 13:01

   

Tatal lui Marian Cozma, revoltat pe justitia din Ungaria: Vor sa ma omoare?
Tatal lui Marian Cozma, Petre, a rabufnit la adresa justitiei din Ungaria.

La cinci ani distanta de la moartea handbalistului roman, procesul continua la Budapesta, pentru stabilirea daunelor morale.

Petre Cozma e insa revoltat ca el si sotia lui nu sunt crezi ca sunt bolnavi si nu se pot deplasa in Ungaria.

"In celalalt dosar, pentru daune morale, ei ne cheama in Ungaria pe 8 septembrie pentru a face acolo alte analize, pe care eu si sotia mea le-am facut in Romania. Noi nu avem cum sa circulam. Eu sunt bolnav, sotia mea, la fel. Ei cred ca noi suntem bine sanatosi si am trucat analizele din tara. Trucajul a fost facut acolo. Ungurul mi-a omorat copilul, nu romanul si eu tot nu aflu de ce", a spus Petre Cozma pentru Ziarul Ring.

"Am depus la dosarul care-i la Budapesta toate rezultatele medicale si s-ar parea ca nu sunt multumiti. Eu am facut sport de performanta, pana sa-mi omoare baiatul eram sanatos tun. Acum merg 200 de metri si atat. Din analizele facute reiese clar ca atat eu, cat si sotia ne-am imbolnavit dupa ce l-au ucis pe Marian. Dar ce, doctorii romani nu sunt buni, cei din Ungaria le sunt superiori? Vor sa-mi duc nevasta pe drumuri ca sa moara cu zile?", a continuat acesta.

Saptamana aceasta, Tribunalul de la Budapesta a decis ca familia Cozma sa fie despagubita de criminali cu 680.000 de euro.

Verdict final in cazul ucigasilor lui Marian Cozma

Marian Cozma a fost injunghiat mortal pe 9 februarie 2009, dupa un conflict avut cu un grup de tigani maghiari intr-un club din Veszprem.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5255 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
lord01
rank 5
Ungurii asa se considera
Ei se dau superior romanilor. Nu cred si accepta actele romanesti dacat doar sunt semnate de Ishvan, Forentz etc. Popescu, Ionescu si Ilie nu sunt buni. Poate MAE intervine? Poate o plangere la Strasburg ca sa-i traga de urechiile alea lungi ale lor? De ce sa-i lasam sa-si bata joc de aceasta familie care sufera asa de greu si de noi, romanii?
Utilizator sters
In fiecare tara...
...exista legi. Legea maghiara cere acelasi lucru si cetatenilor proprii. Statul maghiar NU este responsabil pentru moartea tragica a lui Marian Cozma - din contra, criminalii au fost judecati rapid si condamnati exemplar. Mai mult, acelasi stat maghiar a inclus numele lui Marian Cozma in pomelnicul Te Deum-ului de 15 martie (ziua lor nationala), onoare pe care o mai au doar 11 ne-maghiari (dintr-o lista de vreo 100 de persoane care au adus servicii Ungariei de-a lungul istoriei sale).
Domnul Cozma este indrituit la daune morale conform legii maghiare, iar statul maghiar este gata sa i le acorde. Pentru asta, trebuie sa ii respecte legile si convenientele.
@lord01 - esti un mic c.retin. Nici n-are rost sa iti explic de ce.
Vantalk
rank 3
Anormal
Omori un om si primesti amenda.
Doar de dragul dezbaterii.. Pentru trafic de carne vie, violenta cu urmari permanente si omor ar trebui inchisoare pe viata. Singura exceptie la luarea vietii unui om fiind accidentul si inconstienta de moment care ar reduce perioada de inchisoare, nu amenda. Posibilitatea eliberarii unui *** ar trebui sa existe, cu executarea unei perioade minime de puscarie si fara repetitie a unui astfel de incident.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor